Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sumnjam ja da će Budmir ovo odraditi onako kako njemu odgovara , viidm da je i Kebu dobro obrlatio
e moj Pudaricu sada tek vidim da ti je teško, obzirom kakvim si ljudim okružen Budmir, Kebo ... Jadna majko
Blokirace Budimir i ovo, njemu odgovara da blokira sve moguce sudove, ne zna koji ce ga prije teretiti kad sidje s vlasti
Pametnome i išaret dosta, a Pudarić je sve fino objasnio gdje je problem! Uvijek je lakše blokirati nego odgovorno graditi! Pudarić vrlo jasno pokazuje da bez obzira na sve opstrukcije i napade, on uvijek radi ono što je najbolje za Bosnu i Hercegovinu!
Pa taman su se sastali, vjerovatno ce se druziti uskoro i na nekom drugom mjestu. Drago mi je da niste odustali u namjeri i da ste se izborili za pravo rjesenje.
Koja taktika... Misle da su izvukli AS iz rukava, a ono nista.
Ne znam sta vise ikoga cudi to sto kriminalna SDA vec 3 g svim mehanizmima dozvoljenim i nedozvoljenim,preko Budimira,AVde Avdica i ostalih kriminalaca pokusava napraviti haos u Federaciji,jer sto vise anarhije to manje mogucnosti da ce oni da slete sa vlasti,a samim tim i da odgovaraju za kriminal.
Pogled u plafon i misao "Trebalo bi ovo okreciti"
Ne moze nista proci bez porodice Budimir, evo sad se i Vesna Budimir uvalila u novu fotelju.
Kod nas nista ne moze proci kako teba pa i ovaj izbor sudija jer su umjesani kriminalci kao Budimir te nesposobnjakovici kao Kebo...
Moze Pudaric uraditi sve sto je u njegovoj nadleznosti i uraditi to kako treba, ali kod nas se uvijek upetlja neko ko hoce da se okoristi i na to je tesko uticati ... u svakom slucaju nadam se da ce se ovo pozitivno rijesiti.
Pa ovo oko ustavnog suda i sudija se pocelo pretvarati u prepucavanje izmedju SDA i Bludimira
Nažalost, svjedoci smo da vrli Kebo nije postupio kako treba, opet! Nadam se da će se ovaj proces već jednom okončati, krajnje je vrijeme
De rijesite ovaj problem sto prije, predugo se odugovlaci...
jel ovaj pudaric posljednja srpska ikebana u sdp-u ?...gdje li je sad onaj desnica?