Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je stari/novi clan predsjednistva, Bakir Izetbegović da se pokloni žrtvama, žrtvama koje je njegov rahmetli babo mogao sprijeciti? Sramota je sto su se samo dva zvanicnika pokazala na ovakvoj godišnjici, i to jedan od njih je stranac. Sramota za Sarajveo, za nas Bošnjake.
Gdje ti je Dodik na potocarima,prijwdoru,tomašici i stotinama drugih mjesta gdje je ubijeno desetine hiljada civila na najsvirepiji način. Počinioc ovog zločina je ubijen,time je vaša pravda zadovoljena. Gdje je pra da za stotine masovnih grobnica ? Zločin je zločin,bilo ko da ga učini treba pred lice pravde.
Kakvih kretena ima medju balijama, to je da ti mozak stane.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u Bosni treba izgraditi jedan spomenik na sve žrtve ratova kroz vjekove i prisilno dovesti sve da se poklone žrtvama a posebno političare zavezati za taj spomenik..oni palamude a narod gine..ma ko to bio .....Bosna je dala mnogo života od postanka za nekog a ništa nije imala od toga...sramota
taj Pudaric je stvarno trojanski konj iz SDP-a , podmetnut bosnjackom narodu, da siri lazi o bosnjacima ! i njega i munafika Zlatka treba ...
Kao bivsi pripadnik ARBiH koji je rat proveo na Trebevicu, mogu reci slijedece: zlocini koji su se tu desili su ratni samo zbog vremena u kojem su pocinjeni a ne po karakteru zlocina. Dokazano je da su sve zrtve Kazana ubijene prvenstveno iz koristoljublja i niskih pobuda ( muz od ljubavnice,preuzimanje stana, poslovnog prostora i sl.)a ne zbog ciste mrznje prema srbima. Drugo, vecina 90% ubijenih nisu civili nego pripadnici ARBiH i rez. sastava policije. Sve ovo su cinjenice koje ne umanjuju zlocin i ne pravdaju zlocince. Zrtva je zrtva bez obzira na dob,spol,vjeru i naciju a takodje isto vazi i za zlocinca. Razlika je jedino u karakteru izvrsenog zlocina. i na kraju da kazem da potpuno podrzavam izgradnju spomen obiljezja na Kazanima.
Otkad su to petokolonaši nevini civili??? Imate li pojma za koliko su smrti u sarajevu odgovorni??? Davanje signala je meni isto kao i pucanje.. Vi koji ste iz Sarajeva ćete shvatiti o čemu pišem..
Da li odaju počast Srbima koji su stradali u Sarajevu od četničkih granata i metaka?
Cijeli svijet odaje poštu žrtvama genocida koju su počininili Srbi, cijeli svijet prepoznaje Srbe kao genocidan narod, i puno će vode proteći Dunavom dok tu etiketu ne izbrišu, naravno i dok ne proću kroz katarzu, makar i na deklarativan način, svijet će ih prepoznavati kao koljače, siledžije, monstrume i to civilnog stanovništva. Nećeš ti nikada razumjeti da smo se mi u sred rata obračunavali sa našim zločincima, i da su ne samo za kazane nego i za druge zločine procesuirani pripadnici ARBiH i to od Bošnjaka, moš mislit? A za zločine koje su četnici sa brda oko Sarajeva počinili nad Srbima u Sarajevu, niko nije odgovarao...
svaki zlocin nad civilima treba osuditi...
i jel morao srbin odat pocast? gdje je krmeca glava niksic? zasto on nije dosao ma koliko pijan bio? dokad vise odavanje pocasti zrtvama po pravilima tora: "ja cu iz mog ti iz svog"
Ubistva na ratnom polju,,ili u odbrani kuce svoje porodice nikada nisam osudzivao,,ali ubijanje svakog neduznog obicnog civila je za osudu,,o kome god da je rjec,,,Normalno da svaki covjek na planeti ima pravo biti ukupan ili sahranjen na dostojan nacin,,
ovdje su alijini heroji poput cace i cele ubijali, ne samo civile nego cak i pripadnike armije BiH srpske nacionalnosti. ubijali heroje koji se cak nisu ni izjasnjavali kao srbi nego sarajlije, a sve samo zbog imena. za nagradu ih je alija ukopao kraj sebe na sehidsko groblje. kakav je alija kasika bio sehid tako mu je i groblje junacko
ma cisto sumjam da su ALIJA SLOBO I NJOFRA UMRLI U ONOM PERIODU MOZDA DO SAD DA ,,JEBIGA STA JE KLONIRANJE OD 20 MILIONCICA ,,ZA LJUDE KOJI SU MULTI MILIJAREDERI
pudariću dabogda tebe iduće godine bacili u tu rupu, gnjido izdajnicka
pudariću mrs u šumsku, oa tamo obilježavaj šta hoćeš, četnićino
U Sarajevu na Bistriku vodili su tesku bitku Alija Jasarevic i Musan Topalovic!
normalno je da je ovo zlocin,ali BIH je u ratu to zastavila i kaznila pocinitelje,mada joj je prijetila egzistencija odbrane grada ali su i to reskirali da zastite gradjane,Sarajevo treba dignu spomenik svojim gradjanima koji su ubjeni na svirep nacin od pojedinaca samo sto su bili drugi i drugacije se molili bogu.I sad pogledajte razlike u civilizaciji srba iz genocidistana i civilizacije,u Prijedoru pokusaju obiljezit stradanje a gradonacelnik to nazove gey paradom koji to fasita moras bit pa takvu izjavu dat,takvu izjavu da dadne za americke drzavljane amerikanci bi ga gadjali iz f16 nas bosnjak suti i ono sabur njegova sramota.
Je li to isti onaj Pudaric sto je skoro razbio Audija u V.Kladuši?
Resavska skola. Pudaric Svetozar. U toku je proces da se u Sarajevu poturi balijama kukavicije jaje (Kazani) te izjednace koljaci Cetnici I Armija BiH. Vodja projekta - Pudaric.
Pudaricu nisi se toliko zalagao da se izgradi spomen obiljezje svim ubijenim sarajlijama od strane agresora ali pokusavas da ubires politicke poene preko Kazana .Ionako si u 4 godine mandata to samo i radio ,obilazio Kazane i slikao se svake godine gore .A izabrali su te gradjani SARAJEVA .
Pudaricu, bolje ti je da sa tim debelim Moorom obiljezite mjesto odakle su Limonov I Karadzic pucali na grad. Nego sto izmisljas srpske zrtve. Tri babe same upale u tu rupu. Desa, Presa I Stana. Djubre prigradsko.