Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA sa svojim opstrukcijama stvarno nema mjere, pa kako ovaj jadni narod BiH to ne vidi sve i ne otjera ih vec jednom na politicko smetljiste?
Ova SDA definitvno ima za cilj da uništi svako preduzeće, svaku firmu i ustanovu u BiH, pa ovo nije normalno
Opet opstrukcije od strane SDA, pa dokle više ???
Bravo, gdine Pudariću! Treba poredati prioritete konačno
Ministar privrede Zagorčić informirao je prisutne da su na Skupštini povjerilaca prije devet dana uspjeli zaustaviti aktivnosti u pravcu likvidacije ove firme, da je on na sjednici Vlade HNK-a u petak iznio prijedlog stečajnog plana, koji nije usvojen jer za njega nisu glasala tri ministra SDA. Opet SDA opstruira pa dokle vise lopovi jedni?
očekujem da nadležne institucije konačno ispitaju optužbe i navode Sulejmana Tihića i SDA koje stavljaju na teret SDP-u i njenom predsjedniku, a onda i ono što se stavlja na teret čelništva SDA, a posebno kriminalne afere oko Energopetrola, Terminala FBiH, Feroelektra, Sarabona, Binasa, Energoinvesta, Pretisa, Vranice, Krivaje, Konjuha, Granita, Vitezita, Agrokomerca, Željeznica FBiH, KTK, Fabrike duhana Mostar, i mnogih drugih preduzeća koja su politikom SDA i njihovih ljudi dovedena u stanje u kojem se danas nalaze.
Stečajni upravnik Sabljić rekao je da ljepše vrijeme garantuje veću proizvodnju i ključno je usvajanje stečajnog plana, čime bi se moglo penzionirati oko pedeset radnika, bio bi postavljen menadžment firme i "Granit“ bi veoma brzo pokazao svoje potencijale.