Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo me interesuje koliko je djece dobilo 300km?? Ja nisam jos srela nijedno dijete koje je peimolo taj novac
Odlican projekat, koji trebaju prepisati svi kantoni ali ulazemo u mature a omladina nema sredstava, tehnike i sl. stvari za rad u skoli prakticno. Osmislite plan kako da omladinu zadrzimo u BIH a ne skolujemo veoma odlicne potencijale i odose preko grane.
Vratite inkubatore po gradovima da svrseni studenti imaju gdje zakurlat prve biznise uz beznacajne kirije.Prava je steta sto se u Mostaru na zeljeznickoj ugasio inkubator.
ovo ce 100% 50% roditelja uzet od svoje djece
Koji idioti sjede u tim skupštinskim klupama i donose ovakve idiotske stvari je da ne povjeruješ.
Navodno najjaci kanton KS nije u stanju da tako nesto uradi a znali su pricati bilo bi para da se ne krade pa gdje su sad oare nije SDA vkast u KS evo 5u godinu ko sad krade a nista KS nije uradio ni jedan jedini projekat od svojih para sve na kredit i svaki projekat traje po nekoliko godina vise od roka
fabrike i mladi bjeze od bosne zbog dodika
pisanje uz vjetar , 3 stoje mogu uzet za vikend da hoce sta radit
nešto najgluplje što sam čuo i vidio u zadnjih 10godina. Zašto 300KM maturantima? ima li potrebe ići na profi šminkanje, imati unikatnu haljinu, iznajmiti,ili kupiti neko skupo odijelo, sat iznajmiti limuzinu samo za jednu noć. Tu odjeću više nikad neće obuci. Tih 300KM ste mogli utrošiti na puno bolji način. jeftini politički poeni
Tamam za šiše i džoje
Tako bi trebalo da i u svakim školama daju pare za maturantica!!
"maturante"