Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od toliko slika i novinara po Sarajevu niste mogli staviti sliku obnovjlene Bascarsije, koja je obnovljena jos prosle zime btw? Svasta.
Ljepota dana ne zavisi od vremenskih prilika :)
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi https://goo.gl/xeWQj9 . VEDRANA RUDAN DIGLA CEO BALKAN NA NOGE !!! PROGOVORILA O POPOVIMA I DECI: DOK POP J*** DECU U TIM ZUPAMA...... http://ow.ly/yB2v305pUN5 .
Neka vrijeme mijenja sve....
Sad je stvarno zbogom i ne reci rijeci preteske stigle su me suze al' sve su suze meni poznate neko vrijeme zlo i nas je dotaklo Umoran sam, mala sit sam prica, nocnih lutanja trebam zlatna jutra zelim duga, lijepa cutanja moje ludilo jos ti nije poznato Pobjeci, ali kako od ovog sto je u nama neki djavo s lepljivim usnama to godine klize niz obraze... DOBRA KIKI!!!!
@BORDO DNK dobar jutar Spoštovanji drug DNK ..:-))))) a valjda jeste na našoj strani..:-) sloboda narodu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebo te...Ulazimo u novembar,a gledaj vremena.Do prije petnestak godina,snjegovi su uveliko padali..