Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos posla za sud. Uvedite redovnu autobusku liniju NSRS - Sud BiH
Pola RS-a treba u zatvor, a druga pola zbog ratnih zločina
Dodik svake sedmice u Sarajevu ma sudu ti je jarane dokaz da BiH itekako postoji,samo polako stat cemo mi vama iz genocidnog entiteta u kraj,vjeruj mi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta god da donesete opet ce vam Schmidt ponistiti. To je pucanj u prazno.
Donijeli su milion nekih odluka nisu skoro ništa proveli. Proveli samo one nebitne odluke. Jednostavno igraju se neke države i misle da imaju neku moć.
@gooUser Bošnjaci imaju najviše oruzja u BiH danas od bilo kojeg drugog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj jes im krivo pa sta je rec nema vise toplih fotelja i para na guzove 🤣🤣🤣
hahaha gdje vam je putin sadaa???
Jarane što ste se kurčili kurčili ste se .....
Mozete vi malo i sa mog doneti ... Sumnjaci skupstinski
pohapsiti sve i zatvorit za protivustavno djelovanje i ne trositi novac na sudjenje
VRIŠTE SRBI OD SREČE !!!!!
Znaci ovo je umjetnost, u jednom kratkom pismu izgovoriti ovoliku količinu laži!
Zločinci se igraju države.
Hoćete
Ode Jebublika Sumska niz WC solju!
U Federaciji je Svabo Smit i otac i majka jer Bosnjakistanci ne znaju ni vodovod odrzavati a kamo li voditi drzavu a zbog njih ispastaju Srbi i Hrvati.
Donije cete vi k…. Moj !
možete mu podudlati svi redom
Jao, pa ovi cirkusanti si još uvijek umišljaju da su bitni i da se njih nešto pita. Raditi ćete ono što vam međunarodna zajednica naloži, htjeli vi to ili ne htjeli.
Stevandić i njemu slicne psihopate koji bi u jednoj zemlji sa stvarnom demokratijom bili negirani, ismijani ili cak bili upakovani u ludjacku kosulju, mogu samo da cvile, ali izborni zakon mora biti na teritoriji cijele BiH jednak. Panika hvata kriminalce koji ce nakon sljedecih izbora zavrsiti u zatvoru. Njihov strah je ocekivan, ali i debelo zasluzen i pravedan.