Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nana Fata; žena koja je bacila jedan kriminalni zločinački režim na koljena. Poniženje takvih razmjera da nikad neće ni shvatiti ni priznati ni prihvatiti...
Ovi Arapi Sudijske Arabije su daleko najjači religijski biznis napravili na svijetu. Vatikan i katolički hodočasnici im nisu ni do koljena. Pa ove hadžije Saudijskoj Arabiji donose 100 milijardi dolara godišnje. Saudijici bi i bez nafte ok ekonomski stajali.
pojma ti nemaš o vatikanu
A nije influenserka !!! Fala ti nano , ponos si naš i Hadžinica , 👍👏👏👏
Izgleda mozda je i postala, njena privatna stvar a vrti se po klixu
Hadžinica ja supruga od hadžije. Ona će postati hadži-hanuma. Samo kažem😶
djamija, alahanje, ilahije, poturchenost, dzuma, mekteb, bule, bahlije.
Jeste vise dosadili sa tom nanom Fatom.Greota je srusiti verski objekat ciji god da je i gde god da se nalazi.To sto je ona srusila crkvu ne cini je heroinom kako je ovde zovete.To je neljudski čin.
Pa hajde onda da tebi u dvorištu napravimo dzamiju.
Kad su Turci napali ova podrucja, sigurno su prvo otkupili zemlju pa tek onda gradili dzamije, ili?
citam ovdje pojedine zaJadljive komentare....i samo zelim reci da je od ljepote covjekove licnosti da ne komentarise ono sto ga se ne doTiče i sto ne zna....
nana Fata heroina bosanska, da si nam ziva i zdrava nano jos puno godina.
Ovo je vijest pa bi išli u europsku uniju s ovom zatucanošću
nana fata treba da dobije ulicu u glavnom gradu
Različite nacije, različiti jezici, sve rase, oba spola, sve socijalne grupe i sa svim ostalim različitostima u samo dva bijela čaršafa stope se u jedan krug oko Kabe sa telbijama, tehlilima i tekbirima. Na tom svjetskom kongresu muslimana bit će prisutno 47 autobusa iz Bosne. Htjelo je i više, ali samo odobreno 2200 viza. Treba udovoljiti svakoj državi, a u kojoj to danas nema muslimana. Džamije svuda, od Tokia do Kube.
MasaAllah
Da im Allah Uzviseni primi Hadz svima Amin
Nana Fata je simbol borbe za istinu !Volim te nano Fato i hadž mebrur♥️♥️♥️
Hvala ti nano što si rekla kakva je SDA i Ramiz Salkić!!
Motaj kablove, propast drustva ako je ovo vijest...
Propast svijeta je nastupio kada su ovo prestale da budu vijesti. Vrijeme će pokazati :) Žao mi je i ovog komentara, a i njegovog vlasnika.
Tebi je mozda vijest Ceca i Dragana. A nama je ovo vijest.
NEK ostanu tamo
U 21 stoljeću, ljudi plaćaju desetine hiljada maraka da bi kružili oko kamena! Drugima se ukazuje nekakva žena, a treći plivaju u nabujaloj rijeci za krstom koji su sami bacili!
🤣
u 21. stoljeću, pored svih mogucih sredstava učenja i podučavanja, nađe se neko ko je slijep pored očiju, I malouman pored mozga, pa postavi ovakav komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednostavno je, nana Fata je prava heroina Bosne, ne zbog srusenog bespravnog objekta nego zbog svoje biografije i nacina zivota... ❤️🇧🇦
Vjera kao i seksualnost treba biti svačija privatna stvar! U svijetu postoji na hiljade religija, a svako forsira samo svoju!
zato seksualnost moramo trpit svaciju, ali bi vjeru u 4 zida zatvorili
Userur45531 nađi drugi text pa serendaj..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)