Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uveli kazane? Za rakiju klixe??
Upravo tako. Katolibani ti dislajkaju uz pomoć nekog ko radi u Klixu 😉
Ovo je mozda najpozitivnija i najljepsa vijest koju sam procitao na klixu od ne znam kad. Svaka cast Prozor Rami i sve ostale opstine da se ugledaju na njih. Od prirodnih bogatstava jedino i imamo ono sto se stvarno mogu nazvati bogatstvima vrijedinih od bilo kakvih plemenitih metala a to su rijeke i sume. Prave su patriote oni koji to zele i hoce da sacuvaju!
Svaka čast! Napokon da neka općina ide u korak s vremenom kad je ekologija u pitanju! Ublehasi iz uprave sarajevske deponije na aparatima
Općina s 3000 stanovnika danas, sve se živo raselilo zahvaljuući poganom HDZ.