Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako glasaju u Srebrenici izgubićete izbore u Sarajevu.
Zaklao ti svoju srpsku mamu genocidnu, gnjido jedna srpska neljudska, to sto pises ne moze pisati covjek vec samo srpska zvjer ko sto si !
Nasi se politicari sjete naroda samo pred izbore.U Srebrenici nepovratna sredstva za odrziv opstanak,uglavno su uviek dobivali oni koji su se vec nakupili i oni koji imaju,uglavno ISTI,dok obicni covjek,rietko.Putevi katastrofa,zaposlenje isto.Neka ti i glasaju za njih!
Ko bi se vratio iz grada u Srebrenicu, samo ludi, a narod nije lud. Tako glasace oni koji zive u Srebrenici, a tako je i normaln
u Srebrenici treba poklati i ono malo lojavaca sto se vratilo
Srebrenici JE TREBALO VEC ODAVNO DATi POSEBAN STATUS ! SREBRENICA JE OGLEDALO GENOCIDASA SRBA I SRBIJE ! ZNACI DA JE GENOCIDNA TVOREVINA I SREBRENICA SIMBOL GENOCIDA , ETNICKIH CISCENJA, ZLOCINA PROTIV COVJCANSTVA STO PODRAZUMMJEVA DA SREBRENICA TREBA IMATI POSEBNI STAUS CITAVOG COVJECANSTVA I GENOCIDNU TVOREVINU UKINUTI ZA SVA VREMENA !!!
Vrijeme je BILO da se to uradi, ne samo u Srebrenici vec po cijeloj genocidnoj tvorevini odakle su SRBI GENOCIDASI ETNICKIM CISCENJEM PROTJERALI GRADJANE BOSNE I HERCEGOVINE ! Podrska !
Kakav naslov. Novinari koji ovo pišu naravno nepismeni. Pogledajte samo naslov da te Bog mili sačuva.
Vratite ih u Srebrenicu, neka se odjave iz sarajevskih opstina i idu kuci. Na taj nacin cete i vi nesto uraditi na povratku svih na svoje, na cemu samo deklarativno insistiraju svi bosnjacki politicari.... Dosta vise suplje
vratite se srebrenicani na svoje, trenutno se rađa preko 50 % boš.njaka u srebrenici, zato pomozite da boš.njaci opet budu vecinski narod u srebrenici...kao nekad...prije gen.ocida koji su poc.inili krvolocni se.rbi...
trt
Don\'t forget, ko i kakav Dejton potpisa...
DON\'T FORGET GENOCIDE!
PA ima li su 17 godina da se vrate, sta cekaju???? Manite se demagoogije, ko ce se iz Holandije,Austrije,Njemacke vratiti u ovu banana drzavu.