Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tadic necmo se mi mjesati u unutrasnje stvari BiH, vuk dlaku mjenja ali cud nikad
Hahhaha, kako ponizavajuce za Dodika. On je sa izjavio da ce da iskljuci SNSD iz internacionale... A ovi ga iz Srbije drze ko pijana covjeka, i izvinjavaju se okolini sto psuje...
HSP jeste desnicarska stranka, ali vise ne i ustaska, jer se Anto Djapic izvinio Jevrejima u Yad Vashemu u Izraelu! HSP je napustio ustasoidnu politiku vec nekoliko godina! A to sto Srbi uporno pokusavaju da odrze neprijateljstvo na nivou tako sto ce stalno govoriti da je HSP ustaska, to je problem mitomanije! Srbi konstantno moraju biti na ratnoj nozi sa svima! Mir nije opcija u Srba! Samo rat i reazaranje svih vrsta! Tipicno! Zato ih se treba cuvati kad ti kazu \" zdravo, komsija\", a da ne zivite blizu jdni drugima! Ili pak \"pa rodjace\" za nekoga koji nije nista u rodu sa tipom koji \"rodjaka\"!
ponovo se, po ko zna koji put, dokazalo da Srbija upravlja i ispravlja tzv \"republikom srpskom\"! Jedino im jadna BiH (pola zemlje) ostala kao plijen nakon lova, dok je ostala lovina pobjegla (Hrv,CG,Kosovo,Makedonija)!
@xyz i ja tebi definitivno zelim sve najbolje, lijep pozdrav iz oblacnog sarajeva!
Zao mi je sto ti se to dogodilo u ratu. Bio bih jos obzirniji sa svojim komentarima da si mi to rekla. Zelim ti sve najbolje.
ustav republike bosne i hercegovine................. ....dosta vise diktature impotennih ra*tnih zlo*cinaca serva spirica, dodika i covica.........DOSTA......! dosta ovog SANU cet*nika tadica...!
@xyz stvarno ne zelim da se svadjam niti da vrijedjam bilo koga. drago mi je sto smo pricali, jednostavno tvoj opis je sasvim pogresan, svrstao si me bez da znas ko sam ustvari, samo zato sto ne mislim kao ti. zivim u sa, cijeli rat sam bila tu, bila ranjena (nazalost-od strane srpskog-zao mi je sto ovo moram reci, ali je tako, snajpera) i vjeruj mi da tacno znam sto se ovdje desavalo. o drugim gradovima ne zelim pricati jer ne znam.
Hahahahahaha mene samo zanima kakve veze imate vi bosandjerosi sa Tadicem, Dodikom i ovom temom pa ste se toliko dali u kvazi-intelektualnu raspravu a?! Ovi Bosanci samo gledaju tudja posla, a samo im oci vire iz zivog blata.
Dobordosli predsjednice u prvu zvanicnu posjetu BiH. Vrijeme je da neko zaustavi SDP. Gledajte TV1 Glasajte za Stranku za BiH
U redu, razumijem te. Ne zelis da raspravljas sa nekim ko ima drugacije misljenje. Ja sam cudan pa mislim da je to osnova za raspravu. U suprotnom je samo klimanje glavom i slaganje. Tvoji pogledi su siroki, a moji su uski, nacionalni. Ti su u pravu, a ja sam neznalica kao i svi koji ne misle kao ti. U Bosni se nije vodio nacionalni i vjerski rat. Cim su Srbi sletjeli iz vasione u Bosnu, zapoceli su osvajacke ratove. Tek nakon toga se u naivnim muslimanima probudilo vjersko osjecanje. Jos uvijek srpski vanzemaljci vladaju dijelom neprikosnovene, muslimanske teritorije. Eto vidis, sad imamo isto misljenje i mozemo da se druzimo i razgovaramo.
Boze koji komentari pomrijecete od mrznje ovo je uzas.
@xyz stvarno si cudan, ne bih se vise raspravljala , dozvoli da na neke stvari ne gledamo isto, sto sam god rekla svatio si pogresno, mislim namjerno, nisam pricala o politici, na početku sam to jasno rekla, likovi mi se jednostavno ne dopadaju, takve sitnice (viski, konjak) meni su sasvim dovoljne da procijenim kakav je ko. cini mi se da potpadas pod ono usko nacionalno, ja definitivno nisam takav lik, to me ne zanima. mislim da se u bosni barem na početku nije vodio nacionalni i vjerski rat, mozda tek kasnije.
Bosna i Hercegovina treba jednom glasno reči dosta petljana Srbije u ovoj zemlji koja zbog politike Beograda i Srbije je taoc u međunarodnim odnosima i jednom treba reči veleposlaniku Rusije da prestane raditi protiv ove zemlje ili neka kupi kofere.
I, kaze Tadic prije nekoliko dana kako se: \"On i zvanicni Beograd nece mijesati u unutrasnju politku BiH na bilo koji nacin\". Nisam znao da SNSD djeluje i na podrucju Srbije .. Tadicu, pokakim ti se na rijeci ..
Ti si sve rekla kad si izabrala svoj nadimak. Nakon toga komentar je bio suvisan. Imovinski mozda odgovara, ali intelektualno bi ti vise pristajao \"sirotica\"
NEMA TU NIKAKVE TAKTIKE što kaže taj Radojičić, nego što prije SNSD isključiti iz Socijalističke internacionale.Pa vidjeli su što je taj SNSD i koje svinjarije radi na čelu sa DODIKOM.I dokle će se miješati TADIĆ i JEREMIĆ iz Srbije u sva pitanja koja se tiču BIH??? Nek\' metu pred svojim vratima !!!