Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema revolucije dok Tuzla ne povede... Svaka vam cast Tuzlaci, heroji Bosanskog proletarijata!
Tako je druze ! A ovim babinim sinovima sto se protive protestima gladnog naroda treba protjerati ! STOP BABINIM SINOVIMA I NJIHOVIM LUPETANJEM PO KLIXU !
Kakvo formiranje vlade TK, treba raspustiti skupštinu TK.
sto ovi iz drzavnih firmi se slade komentarisanjem ovog jadnog naroda,a prepali se za svoje g..... bas jadno i bjedno degenerici jedni...
Nećete vi to ništa riješiti bez opšteg štrajka u Sarajevu.
Prdonciceva gamad, Pogledajte sliku 1 i 2, i sta pise na transparentu, a sjetite se onog terorisanja Sarajeva mjesec dana, isti transoarent ista ga gamad nosi, prdoncicevi placenici po svim gradovima gdje su Bosnjaci vecina idu i prave nemire, ruse i pale, i nek sad neko kaze da ovo nisu prdoncicevi placenici i da SBB nije beogradski Produkt, a radoncic cetnicki saradnik.
Kako se Beograd samo usudio da laže narodu kako je pokraden, a još im neko i laže da su im fabrike propale, da nemaju posla...
Hajd molim te Rašo copyraj ovaj isti komentar i na članku o ovog kapetanu što je polozio činove ispred predsjedništva pa da vidimo dali će imati smisla. Jel i on prdončićev i Beogradski produkt ???
šta će im vlada, pa nisu li je srušili, neka sada sami vladaju, neka riješe probleme u socijalnom sustavu, zapošljavanju itd.itd.
bitno nam je samo bilo pomest sdp-sda bandu haram im se na djeci vratio
to bitno je rješeno, sad neka ti koji su ih maknuli sastave vladu i pokažu šta znaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
do naredne srijede moguće i snijeg da padne...
U tuzlanskom kantonu zivi skoro 500 hiljada ljudi, a na protestu 100 ljudi. Zahtjevi protestanata nisu usklađeni, jedni druge optužuju, niko nikome ne vjeruje, a za to su u velikoj mjeri zaslužni mediji jer se piše svašta bez argumenata, pa izgleda da nema niti jednog poštenog čovjeka u BiH.
Pa od koga trazite da sastavi Vladu???? Mozda sad vam oni Koje ste rusili i palili dobri????? Vi ne znate ni sta hocete...........Vazno je samo da ubijete dnevnicu i da rusite i palite......Kako ste jadni..
Pare nisu problem, para nemaaaaaa
PA RAZBIJTE TU USTAKLJENU, DA JE NIJE OD PLATE NAPRAVIO... JESTE, ALI OD VAŠE KOJU VAM NEĆE DATI JER JE POTROŠENA
Vlada se treba formirati tek poslije izbora...ovo su plačenici
Koji ste ih Qrac skidali???
Pa naravno... Zalosno sta se radi od drzave,i onih koji zive u njoj..samim tim smo i mi krivi kao i oni..sada samo pisemo i pricamo,a djelo niko ne prikazuje... Trazili ste,gledajte!
Odličan transparent u vezi tužilaštva, jako malo ih je koji ne rade pod političkom palicom.
Vlade se mijenjaju, ali sistem ostaje isti...