Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dijaspora ko dijaspora..nikad nisu znali okrenut dejtonsku zastavu
De ba djeco, stidite se svojih komentara... Umijesto da se zahvalite ljudima koji su ostavili svoje oaveze i izasli na ulice da nesto konkretno urade i doprinesu oslobadjanju Gen. Divjaka, vi se tu hvatate neke besmislene price o dijaspori i zastavama. Gen. Divjak niti bilo ko od nas nece imati nikakve koristi od podijela i govora mrznje. Takodje, budite sigurni da je veliki broj onih koji su odlozili pusku \'96-te i otisli u dijasporu trbuhom za kruhom.
Svaka cast dijasori u Austriji i Njemackoj, samo se slabo cuje za ove u Sveckoj i ostalim skandinavskim zemljama, a bogam\' ima ih tamo vise nego igdje, doduse tamo su odlicno organizovani samo kad\' treba dovesti Mitra Mirica da s\'njim proslave bajram..
SAMO CJELOVITA BIH! DOSLO JE VRIJEME DA SE UKINE GENOCIDNA TVOREVINA RS SKUPA SA LAZLJIVIM FANATICNIM GUSLARIMA KOJI JE NASELJAVAJU! SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE
Joj jesu dobre Balinkuse za sex kad im skines one dimije uhhhhh
AUSTRIJANCI ! Samo vas gledam . Poz. GAVRILO
Svi iz dijaspore su veci Bosanci nego ovi seljaci iz sarajva
KAD BI SVI SRBI BILI KO JOVAN DIVJAK GDJE BI BOSNI BIO KRAJ
eto o cemu vi o zastavi i kako je okrenuta. zahvali te se narodu sto je izasao i da protestuje.
adnane poglabaj ga
Pa ne znate ni okrenuti tu etiketu s UNHCR konzervi koju zovete zastavom kako treba! :D
Kemo kemo glupane mali, zastava je okrenuta kako treba, ne blamiraj se bezveze.
da si bogdom ti digao svoje guzove i pokusao uraditi nesto za bosnu da bude bolja drzava.....mrs!
i šamije,bule,daju podršku Srbinu???aferim
Sve patriote a ne znaju kako im zastva stoji... Haha
Kao što je Bosna moja na svijetu ljepše nema !