Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasali ste i uzivajte....ko i mi ostali :)
Svaka cast. Svi bi se trebali dici na noge jer su nam rezije nenormalno skupe... Za plin i nekako razumijem jer ga uvozimo ( mada je i on preskup ) ali voda i struja...to je cista pljacka.
Sta je tu cudno nisu li izjavili da se u zapadnoj hercegovini zivi duplo bolje nego u Bosni, pa valjda moraju onda malo i da poskupe stvari :)
Ma,otkud građani u Ljubuškom,k'o da je LJubuski naka carsija?
Bio je do 1991 carsija, sad moze samo da bude "uljudbena pucka naseobina tisucljetnog puka"
D-Day se približava prijatelje!!! ♥ http://en-albafos.blog.cz ♥
Vama ne treba voda vi imate HDZ. Dakle imate izvor zivota, pa izvolite
Svi su isti u sustini (kriminalci), samo se slova mjenjaju....
A Trebižat pod nosom.
Nije ni ovo vaša vijest, a što klix klepaaaa :) http://prvi.tv/vijesti/bih/u-ljubuskom-ne-tece-med-i-mlijeko-ali-zato-tece-najskuplja-voda/15378
To je Bakirova voda, babo mu ostavijo.
To je taj vas HDZ! Je*o vam on mater, kao i SDA i SNSD!