Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast i treba Štrajkovati da se dobije Regres a topli obrok kasni svake plate 15 dana i neznam dali je neko to primijetio ili ide na kartici u mkinus zato što nema toplog obroka.
Prosvjetari TK - u prevodu ljudski ot.pad Ne bunite se nit.kovi sto konkurs za novu skolsku godinu traje vise od mjesec dana i sto su vam kolege bez posla. Ne pada vam napamet da zbog toga strajkujete, vazno je da ste se vi uhljebili. Pogledajte slijep.ci malo oko sebe
Ma kakav regres? Treba vam to svakako ukinuti. Budite iskreni pa recite koliko radite sati sedmično i koliko imate odmora (zimi + ljeti) još hoćete regres. Jel ko kod privatnika vidio regres? Kod privatnika većina nema ni toplog obroka. Zato nek šute i rade, ako im se ne sviđa nek napuste. Na njihovo mjesto će doći novi mladi kadrovi kojih na birou ima sasvim i previše. Masa ih je u prosvijeti koji neće u penziju, pa i oni koji su bili u ratu neće da im se računa ratni staž da ne bi morali u penziju.