Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne bude u redu eto ga opet nazad nama preko iste te granice
Halo pisac, 1. Biftek je isto kao i šarafciger - NEKAD DAVNO POSUĐENA I POGREŠNO IZREČENA STRANA RIJEČ. 2. Ako već hoćeš nešto pravilno da kažeš reci: GOVEĐI (ILI JUNEĆI) FILE. 3. To na fotografiji nije uopšte file (niti taj tvoj biftek) nego dio leđa (ramstek) ito nepotpun..... ....a što se tiče tog šverca hercegovački političari će u narednih 100 godina biti GLAVNA SPONA sa hrvatskim tržištem, i tamo i ovamo, naravno BEZCARINSKA ZONA . Sretno nam bilo .
Nikolić: Ja sam četnik ................................. ama znamo mi to dobro i nisi jedini. Polahko , polahko.....
meso hrvaticama kroz noge probacivo
i šta sad da meso zbog njihovih uzoraka propadne? dajte ljudima meso!
i ja bi da mogu.
i ja bi da mogu.
Nema boljeg mesa u Evropi !
Niko neće osim mene ilegalno meso priko granice pribacivat
A korumpirana i lijena granicna policija svira qrcu po obicaju.
nije moguce hrvati su jedan fin i kulturan narod, koji je srusio most star 500 godina ah da i roknuli hrvatskog generala blaza kraljevica
SAMO.....