Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heroj Grada Sarajeva
Safet Zajko je HEROJ,ali kad vidim pojedine ljige koje mu dolaze odati pocast,sjebem se..a pogotovo Profesor NECEGA Ajnadzic
samo se znaju godisnjice poznatih lica a anonimusi koji su odbranili drzavu umiru u tisini
Uz svo postovanja komadanta Zajke, vidim opet onoga Ajnadzica, pa covjek je sveprisutan, postaje jako degutanto. Otvoris pastetu kad ono Ajnadzic. Sve je vise odbojan sirim grupacijama gradjana. Iako ne zivim u Centru, cujem da im se stomak okrece od pomena Nedzada Ajnadzica, kojeg zato sto je KOS-ovac nece gonit sudovi jer je cinio neke stvari u ratu. Sve jasno, zna se za koga ih je i zasto cinio.
Heroji vjecno zive!Rahmet ti dusi komadante
Nedavno je bila vijest o ovom "heroju". Sjecam se ove fotografije. https://bosnjaci.files.wordpress.com/2013/07/safet-zajko-na-pola-godine-prije-rata1.jpg?w=716 Miroljubivi Zajko i automatska puskica "na pola godine prije rata". Kaze Vikipedija - "Početkom ratne 1992. godine počeo je da radi na organizovanju i pripremanju oružanog otpora u sarajevskim naseljima..." Ako to nije definicija terorizma i teroriste, ne znam sta jeste.
zna li se kad su jna i sds poceli dijeliti oruzije srbina u bih?
@unmibh Kad je ovaj terorista nosao kalasnjikove, moji roditelji su isli na posao, a ja u skolu. Nismo imali automatske puske. Tako isto vecina drugih porodica, i srpskih i muslimanskih. A kad su ovakvi "heroji" izazvali rat, ginuli su roditelji i djeca kojima taj rat nije bio ni u snovima. Tih se vise niko ne sjeca, ali imenom ovog zlikovca se zove djecije igraliste u Sarajevu. To je izgleda normalno za grad gdje ni biste pisaca nisu sigurne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U haremu Alipašine džamije... A ja mislio da je prica o haremu u koji idu sehidi izmisljena...
Interesantno kko autor članka ne vlada tematikom o kojoj piše. Značka "Zlatni ljiljan" je najveće ratno priznanje koje je dodjeljivao Komandant Armije RBiH. Znači nije odlikovanje i dobotnik značke nije odlikovan. Odlikovanja su bila u nadležnosti Predsjedništva RBiH i hijerarhijski su jača od Značke Zlatni ljiljan. Prema hijerarhiji Odlikovanja, Medalja i Znački koje su dodljene pripadnicima Armije RBiH za zasluge u ratu od 1992 do 1995. Značka Zlatni Ljiljan je na 10. mjestu.
skoro svi na slikama 'pederuse' tasne objesili i obukli odjecu dva broja manju nego sto treba pa ispali masni trbusi.
Ovo ti je kad te ljudi cijene i toliko vremena poslije, sjetil se ko Tihicu otici na mezar a pogotovo ovim sadasnjim SDA liderima .... Ni djeca ih nece obilaziti