Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem u \"priznanju bih kao svoje drzave\", problem je u KAKVOJ bih. A ti to dobro znas. Da je Milosevic htio razgovarati u KAKVOJ Jugoslaviji zelimo zivjeti i danas bi zivjeli u njoj. Medjutim vi nista naucili niste i ovu kvazi-drzavu, kazem kvazi jer sad za sad postoji samo na papiru, ce te vi prvi RAZBITI. Nece to biti ni srbi (kojima je ionako svejedno jer imaju svoj entitet) niti hrvati.
@Tmujo: ...ne brani me, majke Ti! Idi procitaj kakvu knjigu, tako Ti Boga!
@MOS Ti momak pojma nemas sta se desava o Mostaru, a solis nam ovdje pamet. Ko i gdje mase \"azijskim\" zastavama??? Uostalom i ako mase u cemu je problem??? Neki masu sahovskim poljima, drugi orlovima, ja cu zastavom Islanda ako mi se bude mahalo! Sve dok vecina pripadnika naroda sa \"istoka\" i \"zapada\" ne prizna BiH kao svoju drzavu i tako se ne budu ponasali, nama nema napretka. I pokusaj malo promijenuti to zatrto misljenje o islamu ili jos bolje malo ga prouci, pa ces vidjeti da su razlike izmedju Tvoje \"napredne\" i moje \"zaostale\" religije marginalne.
Sta vama smetaju imena sa istoka pa i vi dajete imena svojo djeci po nekakvim svetcima pa nama nesmetaju ali cim je muslima smeta vam i odmah smo teroristi sirimo islamofobiju kako VI kazete.Trebaju djeca da nam se zovu ALEN DAMIR itd dosta je bilo nemojesamo se ni mi vama kako cete djeci davati imena.Sto se tice zena kod nas neka ih ima 10 ako ih moze finansiskih izdrzavati i sexualno naravno.
Psovanje majke indicira na nepostovanje zene, reducirajuci je na stoku, na zamotanu i pokrivene glave teroriziranu bjednicu, na drzanje nekoliko zena kao da se radi o zivotinjama, nasuprot evropskoj deklariranoj monogamiji osnovu evropskog morala. Ko psuje drugim ljudima mater poslije ko fol nekakvog civiliziranog govora samo govori sto misli o zenama i o evropskoj kulturi u koju su nasilno zalutali.
Ovdje se nije govorilo o krizarskim ratovima ili licnoj vjeri pojedinca nego o mracnim ideologijama koje ne zele prihvatiti evropsku demokraciju nego govore o nekakvim zakonima iz srednje azije i srednjeg vijeka. Dok god je takvih pojedinaca zadojenih islamofasizmom BIH nema napretka niti ulaska u EU ili NATO gdje je vec Hrvatska ili cak jedna zaostala Albanija. Iako se ovi fasisti kriju iza ukradenog bosanstva i napadaju kao fol nacionalisticke stranke iz njihovog licemjernog stava mrznje jedino izbija onaj necivilizacijski i antidemokracijski zli fasizam, vrijedjanje na nac. osnovi i psovanje majke, najpostovanijeg bica za cijeli ljudski rod.
civilozvan svijet je zasnovan na demokratiji pa tako i evropa, u demokratiji svako ljudsko bice ima pravo na svoje samoopredjeljenje koju ce vjeru da vjeruju ili da nije vjernik, to sto ti govoris i djelis po imenima je fasizam, krst je iza sebe ostavio i ostavlja milionske zrtve iz razloga sto pojedini nevjeruju u isusa niti vjeruju u bajke o djeda mrazu itd. sto se mostara tice i ove obstrukcije od strane hrvatskog vozda je samo primjer gdje nas taj krst vodi, u mostaru su bili izbori i na izborima je pobjedio sda sto znaci da gradoncelnik mostara mora da bude neko iz sda a sad sto u sda nema hrvata pa da to bude hrvat to je opet vas problem sto stajete na stranu nacijonalnih stranaka a ne demokratskih, ja neznam ni jednu stranku u bih da se zove balijska ili bosnjacka ili muslimanska pa stim brate nije problem u muslimanima nego u vama vlasima, i usput je.bem vam mater ustasku i cetnicku :-)
Ne radi se ovdje o provokatorima sto pisu o \"baliyama\" i Srbima vec o postivanju zakona drzave BIH u kojoj ce svi gradjani imati jednaka prava i odgovornosti. Najprije bi se valjalo obracunati sa zaostalom religijom koja bosanskoj djeci daje neka nerazumljiva imena sa bliskog istoka i kaja nas udaljuje od evropske kulture i civilizacije. Ljudi koji masu nekim azijskim zastava u Mostaru ne smiju zivjeti ovdje. Ako Bosnjaci trebaju protjerati dio ekstremista u bliskoistocne zemlje to bi moglo pomoci u evropeizaciji BIH kao drzave.
a sto mi se brinete jedni o drugima... da zaplacem! ;) Nadam se da cete se i dalje \"voliti\" kao u zadnjih 60-ak godina (hmmm Jasenovac, Vukovar,...)
ne znam kakvo je u laktasima ali u herceg-bosni je lijepo !! ako trebas vremensku prognozu samo reci !
se rise, tokmacino! P.S. kakvo je vrijeme u Laktasima btw? ;)
Lajete protiv srba baliye a vidite vi dobro da ne mozete niskim!