Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama dokle vise pregovori sa zivotinama. Okaniti se toga vise uhvatiti se preceg posla. DOSTA jevise hrsuzluka. Ovu sliku mici iz civilizacije, sa njom u zoo. Gsp. Mujezinovic i svi ostali nemoj te se vise ponizavati. Treba se citav narod dici i reci STOP EZ i FASISTI. Maknite se od civilizovanog naroda DOSTA DOSTA vise hocemo da disemo.
@ujo Mujo,prestani da koristis taj nick,provaljen si odavno,i nemoj da me prepadas,imam slabo srce.
df 27.09.2009. u 15:52 Francek Dabicu po..si Tihicu.
Uh,al me prepade!U Afganistanu?Pusti da pogadjam,rokas talibane?Ako rokas bracu,mogu da mislim sta bi tek nama radio!Dolari su cudo!
vdii dodika osmanskog kopileta hahha zavrsetak karijere mu se prognozira kao i jelavicu haha
@bam bam Mars na Kosovo \"`eroju\", ........ako smijes, ako imas mu*a......a vidim da ih nemas, vec samo veeeeelika usta krezava.......tipicno cet*icki!
samo vi serite. doci ce dan kad cete ogrnuti ulojane kozuhe i nataknuti opanke a frulu zabiti u guzicu. majmune ja sam u afganistanu. irak mi ne treba. kod mene i veceras deru haubice. ja sam u formi. doci ce dan.....
@srbozder A poslije dva mjeseca?Dragi muhamedanski djecace,ako si vec takav kuronjica,pravac u Irak,pa ugradi sebe u temelje slobode irackog naroda.Ali prvo pitaj babu!
Sklanjajte sliku ovog fasiste! p s Zasto bas njegova, zasto nije od g-na Mujezinovica?
Helppp Inzko helppp bazzzniaaaa RS - RAJFAZEN INVESTMENT, SRPSKA DOBILA SPOR 00:06 / 27.09.2009. Republika Srpska dobila je spor pred Arbitražnim tribunalom u Cirihu koji je protiv nje pokrenuo Rajfajzen Investment AG Beč u februaru 2008. godine, potražujući više od dva miliona dolara na ime neplaćene naknade za pružene konsultantske usluge u procesu privatizacije Telekoma Srpske,... http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=84396&Itemid=2 RS 4 EVER
@Rale, djukelo! Iz tebe viri mrznja, bjes na Bosnjake.... kad bih imao priliku, kako bi to ti \"brate\" opet klao, ne????? Pa p. ti materina opancarska, kad nekoga toliko mrzis, koji klinac visis non-stop na forumu.......ili smo ti postali opsesija?????
Kakvo ratovanje,kakvi bakraci,pa da vas opet slusamo,heeeeelp baznija,heeeelp!I ne zaboravite da ovog puta nema nato-a,da vas pomaze i ratuje za vas.Poslije 11.septembra se situacija promijenila,zato jezik za zube,da sacuvate 22%. @pipo Bravo,majstore,vidim da bastinis tradiciju sunarodnjaka,sta ce ce Incku toalet papir pored tebe zivog!Heeeelp,Incko!
rale i ostali bosanski pravoslavci. pamet u glavu. nije vam ovo \'92 kad ste samo vi imali sve ono sto je fasisticka jna posjedovala. sada svaka hrvatska i bosanska kuca ima cime uzvratiti. donio je moj babo dovoljno da sam sebe branim 2 mjeseca od vas dvjesta. udavicete se vi u vlastitim go####a koje vam ronhil servira a vi ih tako slatko cuclate. docekati cete vi uskoro BH uragan naspram kojeg ce hrvatska oluja izgledati kao povjetarac. nema vise jna, nema haubica, nema oruzja na kamione.... nema vise ni smrdije da vam cuva ledja... sat kuca polako ali sigurno... molicete da vidite drinu samo da se mozete u njoj utopiti.
Poserem ti se na sve Bosansko i Hercegovačko. Republika Srpska = najljepša država BIH = smrdljiva nakaradna tvorevina
PAK: POLITIČARI U FBiH TREBA DA SE BAVE PROBLEMIMA U SVOM ENTITETU 10:51 / 27.09.2009. Poslanik u Evropskom parlamentu Doris Pak poručila je političarima u Federaciji BiH (FBiH) da više vode računa o svom entitetu, dodajući da oni do sada nisu učinili ništa da država funkcioniše. \"Da sam političar u FBiH, pokušala bih da riješim probleme za koje sam izabrana, jer do sada nisu učinili ništa da zemlja funkcioniše. Ne mislim da je od pomoći ako bilo ko negira postojanje drugog entiteta\", rekla je Pakova...... hahahahhahahahaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaaaa Drugim recima kazano:POturice nema dzabane mars na njivu pa nesto radite