Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o, koje iznenadjenje... inace se uvijek sve dogovore, sta im bi?
joj @jogy21 što te zemlja vuče k sebi....imaš ozbiljnih problema sa gravitacijom....
hm hm hm i kako cak tri strane ne mogu prevagnuti bosnjacku? hoces reci da su jaci bosnjaci nego te tri strane?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Naši poitičari-najbolji opis je riječ PROPAST!
Zašto misliš -naši političari., koji političari?imanuj? Da su Bošnjaci pristali na ono što traže HRVATISKI i SRPSKI političari onda da li bi bili dobri političari koji se dogovaraju?Ili bi ih onda napadao što su pristali na to? Ne treba više govoriti uopšteno.Treba imenovati - ko ,šta nije pristao da li je to dobro za sve narode i sve građane dosta je floskule-političari?
U pravu si studentski, nije im lahko zbilja.. Ako ce popustiti, popustit ce zauvijek i bosnjaci donji.. U ovim stvarima bakiru i zlatku dajem punu podrsku... Iako su mi mrski obojica, ali bore se..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i opet niko nije kriv, KRIVO JE MORE
Jebo ba Sejdica i Fincija,imamo mi vecih problema od njih...samo nam izmisljaju uslove oko kojih nema sanse da se dogovore nit im oni daju,pa to i jeste cilj,nije vrijeme da se BiH dogovori....a i sto bi to pustili,finu lovu uzimaju ovdje
J E B A O VAS I SEJDIĆ I FINCI, LJUDI SU NA ULICAMA A VI O TOME I DALJE PALAMUDITE!
- Mali Ivica je strašno želio 100 KM. Svaki je dan molio Boga da mu ih pošalje, ali nikako da dođu. Odluči on poslati pismo, ali u pošti nisu znali što bi s pismom upućenom Bogu, pa su ga poslali u Vladu. Nikšića je dirnulo pismo i odluči on poslati Ivici 5 KM, jer što će malom Ivici toliki novac. I tako dobio ti Ivica tih 5 KM, oduševio se odgovorom i odluči poslati pismo zahvalnosti: "Dragi Bože, puno ti hvala što si mi poslao lovu, samo nemoj više slati preko Vlade jer su lopine maznule 95 eura. Tvoj Ivica".
95 KM*
Nema pozitivnog pomaka dokle god dolazi samo stotinjak jada na proteste,a ostali nazovi gradzani im se potajno smiju,i svidzaju svoje svakodnevne lopovluke.
U pitanju je nedostatak političke volje zašto mijenjati kada je ovako odlično .bat njima
PLACI DODIK TU POMOCI NEMA BOSNA JE U BRAZILU SRPSKE NIGDJE NEMA , CEMU SADA RIJECI ZLE NASE VRIJEME DOSLO JE VEDO,PJANIC,DZEKO IMAL JACI NEKO....
Najbolje rjesenje je da se Tito i Hitler vrate i pravo ih u Bosnu poslati, Hitler da nalozi Sejdica i Fincija, a Tito da ove mlade muslimane i pokusaje cetnika i ustasa posalje na goli otok.
jebo te i jedan i drugi
pencilini za idiote ;)
Svaki pokušaj dogovora naših političara je samo gluma i odugovlačenje. Žalosno, ali sigurno je da nema nimalo "čovjeka" u većini od tih političara...
Super, moremo u ribu, imamo i PLOVAK kantone !!!
Ne citajte dalje od naslova, samo prosipaju prazniu pricu, a sustina je u naslovu: OPET se nisu dogovorili, niti ista rijesili.
I tako,su nam ponovo... po ko zna koji put opalili samarcinu ..i zatvorili sva vrata,na putu ka EU... njihovom bezobrazluku, nema kraja,niti se nazire...stoka!!!!
''Gradovi u BiH nalikuju Londonu u ljeto 2011. godine i predgrađima Pariza 2005. godine kada je uslijedila eksplozija bijesa i uništavanje svih simbola političke, društvene i ekonomske moći.'' – Guardian. Ovo je historijski moment, ono što važi za BiH važi i za čitav svijet, a uzrok je u ovome: Zapadni naučnici su otkrili da je psihopate najlakše prepoznati po 1.) patološkom laganju, 2.) potpunom nedostatku grižnje savjesti i 3.) potpunom nedostatku suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Psihopate pate od potpunog nedostatka bilo kakvih normalnih ljudskih osjećanja i konstante paranoje. Čovjek je dualističko biće sastavljeno od materije i ne-materije. Kada ova nematerijalna strana dualističke strane čovjeka odumre radi grijeha i materijalizma, čovjek postaje prazan poput ljušture i bezdušan kao - zombi. Na zapadu za njih kažu – psihopate, a u našem narodu ih zovu bezdušnici. Odlaskom jednog bezdušnika ništa se neće promijeniti, na njegovo mjesto će doći samo njemu sličan psiho-patogeni zombi. Ovdje je problem u bezdušnom psiho-patogenom ljudskom resursu koji je generiran u vrhu državnih institucija i koji se klonirao od vrha do samog dna punih 20 godina. Psihopate ne mogu surađivati sa normalnim ljudima jer nisu na istoj frekvenciji. Kad jedan psihopata dođe u vrh, on prepoznaje sebi sličnog psihopatu jer sa normalnim čovjekom ne može surađivati, zatim ovaj klonirani psihopata ispod njega postavlja sebi sličnog psihopatu (bezdušnika) i tako se generiraju i redaju od vrha do samog dna hijerarhije. Psihopatija uopće nije psihička bolest, već samo jedno mrtvo stanje duše – bezdušno. Jedino Rješenje za BiH i jedini zahtjev treba da bude ultimativno ukidanje svih Stranaka kako bi Tužilaštvo bez straha od sankcija moglo pohapsiti i procesuirati korumpirane kriminalce u Vlasti i na taj način razbiti kriminalnu mrežu koju su gradili 20 godina.
Ma i EU jede govna,hoce da koriste iste zakone koje koriste jednonacinolne drzave ili drzave u kojem vlada vecinski narod na jednu zemlju koja ima 3 naroda sa 3 politicka stava.I hajde napravi nesto.Kita.
Ma i EU jede govna,hoce da koriste iste zakone koje koriste jednonacinolne drzave ili drzave u kojem vlada vecinski narod na jednu zemlju koja ima 3 naroda sa 3 politicka stava.I hajde napravi nesto.Kita.
U EU ima visenacinalnih drzava evo nekih: V. Britanija, Belgija, Spanija. Sve imaju svoje probleme, ali ih i rijesavaju.