Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato imamo Anu i njen prijedlog. AaaaaaaaaAaaaaaaaAAaaAaAaa aaaaaAaaAa A Aaaaa A
@Dobitak38 nije bolest sve sto boli SDA botu. Nabijem i tebe i sda i tog ciju pomoc trazis
@Dobitak38 De nam reci koliko te plaćaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nabijem i BiH i njenu himnu i sve njene stanovnike retardirane kojima su svi krivi sem njih samih.. mrs u pm
https://www.youtube.com/watch?v=GWuDtNU4UZA
https://youtu.be/e_ZFE82ezYM
POHITITE BA ,ANA CE NAS UNISTITI VAZDA NEKO MORA NA NOGU DA JOJ STANE ......
Ovim seljačinama u parlamentima se ne treba ništa nuditi, kakve oni imaju kvalifikacije da određuju koji je tekst dobar a koji nije, šta imaju politički amateri ocjenjivati radove profesionalaca.
Zemljo tisućljetna na vijernosti se kunem od mora do save od drine do une Jedna si jedina moja domovina.
Naziv Srpsko-Hrvatski je PRVI PUT bio koristen 1824 od Jacob Grimm. populiziran od strane Vanesanskog filiologija Jernej Kopitar u sljedecim 10-20-30 godina i prihfaceno od Hrvatski lingvistika u Zagrebu u 1854 i opet 1859.
to znaci stranci su nam smislili naziv Srpsko-Hrvatskog i tek su Hrvati (ipak opet stranci nama) taj naziv prihfatili u 1854. a kad je bio oficialno koristen to jos neznam...ako neko misli da Srpsko-Hrvatski izbrisuje pojam Bosanskog jezika. samo im spomeni ove datume, jer ovaj Slavenski jezik sa kojim ja pisem nije star samo 150 godina.
Ne vidim zasto se zamaras time...ako je srpsko-hrvatski jezik jedina istina, kojim jezikom trenutno pričaju građani Zagreba ili Beograda...hrvatskim, srpskim ili srpsko-hrvatskim? Neka svako sebi određuje kojim jezikom priča. Bosanskim jezikom se pričalo davno prije nego srpskim ... nešto kasnije nego hrvatskim...naravno zbog uređenja država u kojima su se ti jezici pričali.
nije potreban.. gledaj sta druge nacije pjevaju, "bog spasava srbe... bla bla bla" nek bog sacuva kraljicu bla bla bla" ako ce biti poput takvih, bolje je samo melodija.. uvjek ce se nesta forsirati da uvredi ili odstrani velki dio populacije.. bolje je sutnja i svako ima svoj pristup toj muzici
Znamo i zasto , nekih je sramota i nelagodno im je pjevati himnu za zemlju protiv koje su se borili i zlo cinili ali tu su gdje jesu i tu ce ostati. Jos ce im gore biti kad za 20g. unucad sa ljiljanima na reverima dodju kuci iz skole i pitaju ih sta im je?
Gdje će ova nakarada i abortus od države imati himnu...
ti si najveci abortus pa eto te, seres citav dan.-
Ima kako nema, jedna si jedina..dok je bosnjaka koji su se borili pod ljiljanima i ovom himnom ona ce se pjevati.
Ma u nas nista bez Referenduma
u ovoj se zemlji nezivi da uzivas nego nazor. niko je nesmatra svojom jedni vuku srbiji drugi hrvatskoj a treci turcima, zemlja koja je ukleta.
Može li mi neko reći zašto su na Vračaru i Paliluli suhe česme ? Zato što nema vode. hahahahahahahahahahhaahhaahahahahha
Ja sam za predloženi tekst himne od gospodina Šestića, ali ako ćemo realno. Nemam volju živjeti u državi gdje svoj vjersko nacionalistički proljev svakodnevno prosipaju razni dodici i njihovi simpatizeri čovići. Nemam volju živjeti u državi gdje razni izetbegovići ostavljaju u amanet državu BiH sultanu erdoganu, krvniku, agresoru na Siriju i napaćeni Kurdski narod.
ima BiH svoj text himne...jedna si jedina