Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce uskoro trebati u sarajevu kako je gras krenuo :D
meni se ovo svidja pa kako god, ima se voz i pananosko, pravi primorski grad jebes makarsku :) kako je krenulo ljtovacemo mi u tuzli jer na braca rvati prijete vizama :D
haj na pp ti koji smi dislajkovo monetar frajeru, usta cu ti razvaliti kad te uhvatim, jesili cuo?! :D
Ej, imaju voooooooooz! A mi se gužvamo po 4 u taxijima. 1. Na potezu sjenjak A blok - Slavinovići Luke nema ni jedne kante za smeće 2. Psi lutalice su domaće životinje 3. Trava se kosi samo uz glavne saobraćajnice 4. Stara zgrada biblioteke će jednom nekome pasti na glavu 5. Drveće se ne podrezuje, pa raste do 8 sprata 6. Kolovozi su puni kolotraga 7. RK Sloboda i FK Sloboda nemaju podršku 8. SKPC Mejdan je u raspadu 9. Stadion Tušanj se gradi 20 godina 10. Rasvjeta na Ircu i Solani radi kad joj se “ćefne” 11. Parking u Sarajevu u javnoj garaži 1 h - 2 KM, u Tuzli na cesti 1 h - 2 KM, 12. Narodno pozorište se urušava 13. Vodotoci su neuređeni 14. Nemamo uređeno izletište 15. Klima uređaji se postavljaju kako ko hoće i nema odluke i sankcija o uređenosti fasada 16. Turistički info pult ne postoji, a onaj na Sonom trgu (do sexy shopa), radi do 16 osim subote i nedjelje. Od uposlenika niko ne govori tečno engleski. 17. U gradu se nigdje ne može kupiti plan grada sa "znamenitostima"
samo kod nas su gluposti vijesti dana
Et' moram kupit mjesečnu xD
sada ce vam sandzaklije buhahahah na*** ste
kao da oni imaju sta pokazati
Tako je :D tuzla nema ponudu, ali zato sarajevo ima ... jer ja nikad otisla iz sarajeva nisam pa je sarajevo centar univerzuma. Naravno sarajevo nosi i titulu "loto grad" jer svaka zgrada ima 7 pogodaka. medjutim tu je voduskara sa carsije koju papci ne zaobilaze, pa sve svi papci naknadno vrate u nas grad. sutra cu ja to sa francuskim kljucem regulisati. tu su i predivne rusevine kod katedrale i jako fini konobari. tu su i jako urbana naselja ili favele buca, bulja,ilidza, svrakino , aneks ..i ima ih jos. ali to nije sve, jer u tim naseljima se nastavlja tradicija "fasadeks" , tako da 90 % kuca fasade nema :D putevi su prejaki, kao talasi... a najveci cunami bih pripada zagrebackoj. osim tih atrakcija imamo i jos masu toga u ponudi. samo me vise sramota da kazem... ali iskreno, tuzli fali jedino dobar nocni zivot kao i sarajevu :)
Ovo treba imati svaki grad i da se obilaze historijske građevine i spomenici.
A gdje je Zvonko? Taj mali lutak bi bio idalan vozac za ovo
ću,ćuuuuuuuuuu