Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja to savjetujem svim bosnjacima, kad dodjete u Srpsku samo to uradite kada vas policija zaustavi, slobodno.
Treba ih ignorisati! Kad te ovi zaustave da te legitimisu, treba im reci da nemaju pravo jer su paradrzavna policija! Tako sam uradio u Doboju 2008! Zaustavio me \"policajac\" i trazio vozacku! Ja ga pitam zasto, a on provjera! Ja mu rekoh, a odakle ti pravo pa, ovo nije Srbija vec BiH i nema pravo neko sa znackom Srbije da me kontrolise u mojoj drzavi! Menbe samo moze kontrolisat regularna bosansak policija! On me pogledo, zacrvenio se i otisao! Tako trebaju svi da se ophode prema tzv \"policajcima rs\" !
A da li bi @ Sejo i Sejo zajedno jeli cvarke,one duvan,uuu kako su fini
plemenski sukobi se nisu rijesili vjekovima, ne vjerujem da ce se rijesiti u narednih par isto, a sa druge strane postoji veliki broj malih drzavica koje imaju mnogo bolje ekonomije od BiH pa cak i vecih drzava. e sad ti sam skontaj koje je bolje rjesenje za nasu buducnost i buducnost nase djece.
razlika je velika, ovako sejo i ja cemo stalno okrivljivati jedni druge za glad, a odvojeno cemo se pobrinuti da nadjemo rjesenje za tu glad. dok se ne rjesimo jedni drugih bicemo gladni i upirati prstom u onog drugog.
sejo drzi se ti svoje avlije i nju uljepsaj, a mi cemo svoju, moze?!
Ja danas promovisem novu pozu sa mamom Zelenog zuba. Moram najaviti da njeni guzovi predstavlajju neiscrpnu inspiraciju.
Sve sa simbolima ostala dva (sem svrba) konstitutivna naroda... Djubrad neotesana... ja sto se rat\' ne zavrsi... nebi bilo svrba ni u g-uzi-ci... :)