Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlika izmedju tebe i ratka mladica je samo nekoliko godina, a istu kolicinu krvi nosite i jedan i drugi, genocidna srpska zvjeri !
smije li se ova vesela sveska zapaliti bez da \"vjernici\" pale ambasade, rokaju ljude, itd...
Razlika između tebe i nekog c..etnika je samo u boji dresa.
Kolki poltron moraš bit da o njemu napišeš išta pozitivno
@ % idi proviri u tamnice SRPSKOG PE-DOFILA \"VLADIKE KACAVENDE\" , RATNOG ZLOCINCA KOJI JE SI-LOVAO MASIVNO BOSNJACKE DJECAKE I DJEVOJCICE PA IH KL-AO, takodjer MILIONE KOJE JE OPLJACKAO UB-IJENIM BOSNJACIMA I KOJiMA I DAN DANAS PLACA SVOJE MLADE LJUBAVNIKE ! Sikter ubleho na dvije noge !
Admine, napoj se Bosnjacke FLAUTE !
Svaka cast Re-isu Ce-ricu, jedan od rijetkih koji kaze istinu srbima genocidasima u lice !!! Posto ce bjesne srpske zvjeri poceti izrazavati svoju primitivnost i mrznju prema Bosnjacima i Muslimanima mogu samo pozeljeti da se napiju Bosnjacke flaute ! A admin je mogao zabraniti komentare, znaci da je ostavio srbima da pljuju po Re-isu Ce-ricu i Bosnjacima - Muslimanima !
Koliko je uradijo za bosnjacki narod da ima tri milijona halal mu bilo
hoce li govorit u knjizi o vili koja vrijedi milion i o svom okcu ???