Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo neobicno da covjek koji je diplomirao u Americi i radio godinu dana u New York-u nije dobar govornik kad u americkim skolama djeca vec u srednjoj pocinju usavrsavati govornicke vjestine. Da ne spominjem nase ambasadore i predstavnike koji ne znaju da je obaveza okupati se, osisati, pocesljati i nositi cistu i ispeglanu kosulji i odijelo....za pocetak...Naprijed Barbalicu, daj boze da imamo vise takvih...
Cuo sam Barbalica kako govori engleski i nije bas najbolji govornik. Nedostatak iskustva je ocigledan i treba ce se jos dosta popraviti. Treba se on jos pure najesti. Mada najbolja stvar od svega je ipak da je vrlo mlad i da najbolje godine u politici za njega tek predhode. Barbalic je osvjezenje je za ovu Bosansku politicku ucmalost.
Kako je lijepo vidjeti da nas predstavlja mlad, lijep, kulturan gradjanin Bosne i Hercegovine koji jos uz to tecno govori Engleski jezik. Hvala ti Boze da imamo i ovakvih da nas predstavljaju. Doduse u malom briju ali valjda ce ih jednog dana biti vise.
Eto to je kada se pametno odabere ambasador koji voli Bosnu i Hercegovinu i cini sve da je promovise. Dosta je bilo ofucanih nacionalista koju su samo cekali penziju i vrebali svaku priliku za licnu promociju i korist. Bravo Ambasadore Barbalic!