Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh dok se ne donese nova odluka, vozam se dzaba :D
Ništa to, znaci do jula se vozimo starim kartama, jeer se oni NIKAD NECE DOGOVORIT
Koliko kosta onda mjesecna ova ?
Ne kontam ni ja. Znači važe karte jer se nisu ništa još dogovorili, ali mogu kupiti i mjesečnu kartu... Jedino mi ima smisla da mjesečne važe za studente koji nisu uzeli ovu polugodišnju, ali opet je to pretpostavka koja ne piše u članku.
E stvarno su napisali članak,... svaka im čast. Tri puta citam clanak i ne kontam,... Čita li ovo iko od urednika... Redovni i redovni samofinansirajući studenti mogu kupiti jednomjesečne kupone, prema Odluci o subvencioniranju i participaciji u troškovima prijevoza u javnom gradskom i prigradskom saobraćaju za redovne i redovne samofinansirajuće studente na visokoškolskim ustanovama u Kantonu Sarajevo za period juli - decembar 2011. godine. Sta je pisac htio reci,... de malo vise profesionalnosti u izvjestavanju, da ne pročitah naslov ne bih znala o cemu se radi..
DaBogda ne odlučili do kraja 2012. pa se mi čitavu godinu vozali džaba hahaha :))
znaci nama vrijede stare karte??
Fino,što Centrotrans ne ponudi jeftinije od grasovih,nego i oni iste cijene ko gras.
Karta! Šta je to ? :D
Majku im JE*EM, kad treba platu povecati za pola sata dogovor pada..
HVALA TI MERIME! :P