Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehaši
Meni sin ode vani ceko platu visu od 500 stoja,vidio da mu je babo ceko 30 g da bude bolje pa jos nije doceko,a vi i dalje prosipate suplju,da vam se koji politicar(lopov) odazove,e Boze dragi......
2030godina... 1 milion stanovnika u kvazi drzavi bih, upamtite
Tko zna što će biti do 2030-te, ali neobrazovanost,nedostatak elementarne kulture, nepoznavanje povijesti naroda, život u lažnim mitovima, mržnja među narodima i unutar naroda gdje to vodi - sve te stvari su same po sebi neprijatelji i postavlja se pitanj što će biti s takvim nazovi zajednicama i društvima?
Za..bi situaciju u državi, ko je mala desno sa slike?
U zadnjih 5 godina otislo 300000 sad se sjetili