Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma.t.er vam u.sta.ško-č.e.tnič.ku j.eb.e.m. Mijenjate ime sarajevo_x? Ne valja vam Sarajevo. Pa, marš iz njega, bagro u.st.aš.ka!
Danka Savić nije samo najbolja novinarka za pitanja evropskih integracija. Ona je generalno najbolja novinarka u Bosni i Hercegovini. Strašno je kad vidiš koga sve o evropskim integracijama pitaju budale sa FTV-a i BHT-a, a Danku Savić, koja o tome najviše zna, gotovo niko ne zove u takve tematske emisije. Ali, eto, vrijednost se kad tad pokaže... Konačno.