Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ no_name: to nije nas poraz, to je stravican masakr ZLOCINACA nad nejakim i neduznim starcima, zenom i djecom..da bi se nesto porazom nazvalo- mora da bude ravnopravna borba. ovo je bilo zlocinacki, podmuklo, hinjski... dabogda im se na najdrazem vratilo.
Nije to neki direktor, vec najbolji koji je ikada vodio bilo koju firmu u Istočnoj Bosni. Lično sam ga poznavao i mogu reći da se dugo na ovim prostorima neće pojaviti bolji. Sto se tice tih navodno 3000 civila, lično mislim da je ta brojka mnogo naduvana i da su mnogi od tih civila nosili oružje. Naravno, želim da napomenem da mi je žao svakog života koji je izgubljen, na bilo koji način i ma kojoj vjeri pripadao taj život.
JA JA Gospodo ginucete vi jos vise KRV koju ste Drinom sapirali stize i stizace sve vas i vase potomke
@srba cega se pametan stidi, budala se ponosi. jeko si bolestan.
@srba ne, to je nama zalost....jer mi svoje poraze ne slavimo, kao vi ;)
Bosanac to nije zalost to je pobeda
nemam sta dodati, koja sramota, dan zalosti radi nekog direktora, a 3000 muslimana su bagatela
Bosanac, u pravu si....
Neka on proglasi danom zalosti dan kad se obiljezava masakr nad 3000 civila u Višegradu koji su poklani za vrijeme 92-95!