Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za profesore. Svi se trebaju udruziti protiv ove SDA bagre.
Nooooroooood znooooooo!
eselamualejkum ☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Oni su zabrinuti za sebe. Većina profesora sa filozofskog su kulturno-marksistički ljevičari ali ovaj put i njihovo uhljebljeno dupe došlo na bubanj pa se javljaju.
vidim i sin Gordane Tadić potpisao.
strah i drhtanje, profesori se jednostavno, kao ljudi - usrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Divan skup ali sto ne traze isto profesori doktori ipak se oni malkice bolje razumiju?
Zanimljivo. Oglasili se zbog vakcina a sutjeli u mnogo gorim slucajevima za grad, drzavu....Akademska zajednica nikad nije bila jaca strana BH drustva. Akademska zajednica Mostara i Banja Luke mnogo su ozbiljnije i imaju drzavotvornu ulogu. Ova nasa, rekao bih, ima remetilacki faktor. Sjetio se profesor komparativne knjizevnosti da nesto pokrene. Gdje si bio prije?
LAKO JE DOSPISATI SE I PODRŽATI,A ŠTO NISU IZAŠLI NA ULICU.......SVI BI DA PODRŽAVAJU,ALI DA SJEDE ZA COMPOM,A NEKA DRUGI IZLAZE NA PROTESTE.....NEMA OD TOGA NIŠTA,DOK NE BUDEMO SVI IZAŠLI
ARISTOTELI NASI, TREBA VAS MALO DA VRECE CIMENTE NOSATE
KARL MARX JE GOVORIO SVAKI COEK MORA DA RADI I FIZICKI I INTELEKTUALNI RAD.. BGM, VI STE SE NESTO PLAHO ULEZALI, VRIJEME JE DA MALO ARBAJTUJETE.. NECE SE DRZAVA SAMA IZGRADIT
sto su se nesto filozofi aktivirali zadnjih dana 😂
Prvo njih bakcinisati, i to ovim mRNK što modifikuju genom.
Lično mislim da onaj ko forsira narod na eksperimentalne boce čini ubistvo. Namjerno ili ne.
Dokaz da nam filozofi prnuli u čabar. Ne - eksperimentalnim vakcinama, nismo pokusni miševi.
Boje se za svoju guzicu pa huškaju studente i građane, što nisu izašli na proteste.
Kad se filozofi petljaju u medicinu, motaj kablove.
Pa jeli moguće da su se intelektualci probudili. Pa ona fraza pametniji popušta nas dovede do istrebljenja.
Z. B. O. G. O. M. M. R. S. K. A. S. D. A. B. A. G. R. O.
Ubistvo sa predumisljajem ne postoji. Postoji ubistvo sa umisljem, eventualni Ili direktni. Nenabavka vakcina je u ovom slucaju eventualni umisljaj. Pocinilac je svjestan da ce njegovim djelom nastati posljedica i pristaje na nju. Direktni umisljaj bi bio da namjerno nekupuje vakcine radi ubijanja naroda.
U ZDK ne misle tako. Kažu debili , da su vakcine bile u januaru opet bi broj mrtvih ok korone bio isti. Ma kakve ostavke, za pokusaj ubistva zatvor.
Šta je reći ni Fočo nije potpisao, uvalio sina i hipter rodbine na faklutet kao i ovi potpisani. Nepotizam je rak rana filozofskog. Nikad se nizašta nisu bunili i potpisivali osim Kazaza ovo ostalo smeće ljudsko i sad isprepadano.
Hvala što si spomenuo Kazaza da barem imamo predstavu o tome kako razmišljaš. Kazaz je najveće smeće od čovjeka na tom fakultetu, a i u cijeloj akademskoj zajednici.