Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nametnuti su nama bili begovi preko 30 godina. Sad malo da odmorimo od njih i njihove pljacke.
@NarodNiP Ma otkini ti to. Izrast ce novi.
Pa mora se priznat da je trojka izdajnickaa. Samo je pitanje šta su izdali? Izdali su bakira koji je rekao da je stranka vaznija od države! Izdali su taj koncept. Izdali su sebiju i njene diplome, Izdali su osmicu, što ima samo 8 razreda. Izdali su pljačku, kriminal, lopovluk, nepotizam. Izdali su kupljene papke i delegate u domu naroda. Izdali su sve što je zelena bolest SDA. Govoriti istinu, u carstvu laži, je revolucionaran čin-george orwel. Živjeli izdajnici! Živjela trojka!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prof.dr.Nurko Pobrić je najveći stručnjak za ustavno pravo u Bosni i Hercegovini, samo toliko da se zna ako htjeli da komentarišete nešto o čemu ne znate mnogo a možda vam se odgovor ne sviđa. Cijeli radni vijek bez mrlje, eto toliko.
Čim radiš u državnoj ustanovi ne možeš biti da te nije postavio neko politički, u njegovom slučaju stoji ga SDP. Na stranu ću ostaviti kvalifikacije ali nećemo se zaebavati, dobro znamo da to nije bitno na Balkanu ako "ne odgovaraš", kao što ni znanje nije bitno na javnim fakultetima jer će ti dati pitanja ako si nečiji ili platiš na drugi način, kao što isto tako nije bitno čiji si već samo ako platiš diplomu u Travniku.
Profesor The Walking Dead.
Gdje nadjoše ovob mrtvaca experta, on nezna jeli došo ili pošo. Jedno je sigurno a to je, ko su mu poslodavci a to su izdajice svoga roda, jazavac, slinjo i njivar
Nije tacno , ja sam čito u Avazu, gledo na FaceTV, HNS, Trojka izjavila, a i Minalovic je rekao da nije nametnuta…
Ništa se nije dogodilo sada, a što se nije događalo i ranije, kada je u pitanju formiranje vlasti u BiH. Jedino što je sada najmoćnijim međunarodnim faktorima stvarno dosta nesposobnog rukovodstva SDA, a dobili su i dobru priliku da ih se vjerovatno zauvijek i riješe. Za razliku od SDA, čelnici HDZ-a su prilagodljiviji pa se još uvijek uspješno drže na površini.
STARI PRDONJA.
Ko je Nurko...
Viditel vi kakvi fosili razmisljaju o buducnosti i sta jest sta nije ispravno
nurko aj ne seri previse
Ti ko da si đak a ne profesor
Vidi mu se na ćehri da je komunjara
ovi što kao nešto prizivaju NDH samo da znate da je 90% Muslimana bilo za tu NDH samo vam babe i bane nisu smjele to pričati jer se zato išlo u dugogodišnji zatvor,zato se to dobro krilo .....
Tek u NDH su Muslimani dobili sva gradanska prava koja im pripadaju, čak su kasnije u Jugoslaviji imali manja prava
Ne mogu se zeleni termiti i njihova zeleba buržoazija pomiriti da su opoziciji. Ne smeta im sultanija bez diplome, korumpirani premijer kiji je u tehnickom mandatu već 5 godina, ne smeta im nepotizam da su im zaposleni svi u drzavnoj i javnoj sluzbi a nasa djeca odlaze za Njemačku...
Traze od nas da ispunimo uslove EU a namecu nam nesto sto nema veze sa gradjanskim principima primjer jedan HDZ netreba od sad ni izlazit na izbore jer su oni nezaobilazni znaci Hrvatski narod ne mora vise glasat i njima je pravo na glas ukinut nemogu birat sto je svrha demokratije zamisli da u Njemackoj CDU mora bit u vlasti kako god drugi budu glasali mislim da Schmidta treba tuzit pred Njemackim sudom ono sto je nametno
Sve je prevara, obmana, lazi. Ko je ugrozen? Grupa politicara. Ko je dobio? Grupa politicara. Ko uvijek gubi, zna se - narod. Nema ovdje izdaja, mi smo odavno i izdani i prodani, skoro 2 miliona dijaspore govori dovoljno.