Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sasvim normalna stvar, da na autoputu ima vatrogasna brigada, posebno sto se voze svakakva vozila, nazalost, nesrece su ceste i moguce, i sa i bez ljudskog faktora!
ovo je sve radi sigurnosti, svaka čast za Autoceste.
Jos uhljebasa haha
"kruha bez motike" za još jednu garnituru partijskih poslušnika
Bez motike je bilo 20 godina,dok se nije gradilo nista,dok su nas SAD i s za Bih unistavali,tj talibani kriminalni :D
nažalost ne vidim razliku ... sjaši kurta da uzjaši murta
Odgovorno,Zrelo,svaka cast !
bez sdp ne bi sunce izaslo, cvijece ne bi cvjetalo . lagumas je drvo zivota bih .
Konacno si i ti u pravu jednom ;)
Samo napriejd Autoceste FBiH! Znate raditi svoj posao i treba vam dati svaku mogucu podrsku
Autoceste FBiH su jedna od rijetkih firmi iza kojih stoje konkretni rezultati.
Znaci ovako ce sad SDP izvlacit pare iz JP Autoceste. Ne daju im vise da prisvajaju zasluge za gradnju autoputa pa sad smisljaju nove malverzacije :D
Ako je to sve što imas da kazes da bi ocrnio firmu koja je uradila za 3 godine vise nego sve vlade skupa do sada u prethodnom periodu onda je to previse ofirno.
@SDPbot Nemam ja namjeru da ocrnim firmu nego imam namjeru da ocrnim SDP koji protivzakonito prisvaja rad jedne institucije, ko da su oni vlasnici il jos smjesnije, ko da je SDP gradjevinska firma. Zbog tog ce vjerovatno biti kaznjeni, to je cak jucer cak i vasa FTV prenijela @h8er_ ne bi se bas slozio al svejedno, neka vatrogasaca, fino sve al sto bas sad, gdje to do sad bilo?
ceste imaju vatrogasnu a mi iz rajlovca sami sebi kuce gasimo....
Aj ne zaj... svaki autoput mora to da ima...