Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljup od čovjeka bi da smijeni svakog ko ne igra kako on kaže.Nečeš još domoze dosta je bilo pljačke RS-a.I tvoja je dogorila.
ovo su samo politicke igre nacionalistickih stranaka kojima se sluze vec 20 godina pred svake izbore, dzaferovic prica da SDA nece podrzati smjenu sarovica a tihic to vec dogovorio sa covicem samo da bi se ponovo docepao vlasti bez obzira na cijenu i stetu koju ce nanijeti drzavi i gradjanima
Pa šta je ovo, inicijativa još nije ni pokrenuta a već fama i zbrka, sve se to odvija...dok recimo ona dvojica monstruma potpuno nesmetano dijele FBiH i poigravaju se s našim životima i budućnosti!!!
Izjasnite se vi kako hocete ,svi ste vi isti.Ali za razliku od vas u zadnje vrjeme Sarovic je za ovu zemlju napravio dobre poteze!!