Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo preuranjena želja. Pitaće se, izgleda, nova koalicija u BiH!
ja sam ZA da skroz ukinete izbore i da proglasite feudalizam monarhiju diktaturu i sebe proglasite kraljevima sultanima... koliko god hocete!
OVO MOZE SAMO DA STVORI KONTRA EFEKAT U DRZAVI,VRLO LAKO DA IZAZOVE NEREDE,DZABA MURIJI STO SE OPREMILA ONOLIKO,LJUDI SU GLADNI,NEMA POSLA,A PO TOM PITANJU SE NISTA NE RADI...NE MIRISE NA DOBRO,OVI POLITICARI SU UMISLILI DA SU FARAONI I DA MOGU SA NARODOM KAKO ONI HOCE...E KAD IZBIJU NEREDI BIT CEMO HULIGANI...SAMO NE TREBA STAT,DO KRAJA SVE RJESIT,PA MAKAR I SILOM.JER MIRNIM PUTEM SE NISTA NE RJESAVA..A NARODU JE PREKIPILO DAVNO.