Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima i njih što se dobrovoljno udaju sa 15 godina, moja rodica je to uradila, upisali je u srednju školu, stabilna finansijska situacija al' je bila glupa otkako se rodila, evo nedavno je i sina dobila, sa 17 godina... sa policijom su išli po nju kući i vraćali je, ona opet pobjegne mužu koji ima 26 godina... glupo žensko
Odeon, pa dobro prijatelju, nemoj govoriti "glupo zensko" nisu sve djevojke takve... Ima i onih koje u svojoj 15-oj godini razmisljaju o skooli, prvim ljubavima, fakultetu i slicnim stvarima, a kojima udaja nije ni na kraj pameti.. Naravno svi se razlikujemo.. Ali ako je njena odluka da se uda, to opet ne moze niko sprijeciti, osim silom, ali time se nista ne postize
komšija Ramo postao dedo sa 32 godine.
Ramo ima niske kriterije!
Da bi djevojka postala majka treba da je zrela u glavi ,da je psihicki sposobna da odgaja to djete sve dok to djete ne postane sposobno da se samo izdrzava...znaci,mora biti finansiski stabilna,imati krov nad glavom...ono najbitnije je da znaju sa kakvim muskarcem ce zivot provesti,da li je taj muskarac stabilan,spreman za porodican zivot psihicki....malo je danas muskaraca koji su spremni da preuzmu roditeljsku obavezu. Seks je potreba svakog zivog bica ,kao i zrak,hrana...brak je mnogo vise.
Omladini samo se jebi te :)
Nit se vjenčaju a žive zajedno 😃
Sto ti je mladost,..eh Eto ih gore na slici,..satro nekakvu "poruku" salju. Zalijepili usta, pognuli glave, neke plakate pokacili oko vrata,..drama i dramaticno.... A u stvari negdje neko hoce lovu,..nekako,...Negdje neko hoce korist neku,..pa upregli ove klince.... A klinci ,..nakon ovoga zadovoljni sa svojim humanitarnim radom i umjetnickim preserom,..aj laganini na kaficu, kod mame na vecericu a posle i sex padne i nakon toga malo u kino na neki muuuu-vi
Što ne mogu ovih ublehaša, zagovarača. Pogledajte statistiku "naprednih" zemalja i shvatit će te da i tu kasnimo bar 100g. Četiri godine i 21 slučaj, a oni se ko fol zabezeknuli. yebo vas ko vas dovo ;)
đe bolan, pa ni u najvecim selima vise se ne udaju ispod 18 godina a zene jos manje
Onaj jadnik na samom kraju prve slike je tu da 'protestvuje' samo u nadi da ce biti dovoljno 'cool' i 'progresivan' da dodje do jeftinog seksa. Koliko moras da budes ocajan da se na taj nivo spustis?
Sve lazi i propaganda. Danas sam imao vremena pa sam citao o tom 'kontraverznom' Turskom predlogu zakona o 'zastiti silovatelja.' Naslov je cista propaganda. Radi se o zakonu koji nema veze sa 'silovanjem' kao spolnim odnosom protiv necije volje nego se radi o tome da je momak od 18 'silovatelj' ako ima dobrovoljni spolni odnos sa svojom djevojkom od 17 godina pa su pokusali da isprave tu nepravdu. Ali citav svijet je to pogresno prenio u propagandno/feministicke sverhe.
To djeco samo j ebite.
Pitaju cigu; Jesi ikad bio sa medicinskom sestrom? Cigo razmislja,pa rece; Sa medicinskom nisam!
roditelji u kafani a djeca se drpaju kraj miljacke
Eee,prije to bilo malo drukčije malo konzervativnije,nekad si morao razgrnut gaće da vidiš guzicu a danas moraš razgrnut guzove da vidiš gaće.
umjesto da se drogiraju ko sva normalna omladina, ono se udaje
sa 12 dama a sa 15 mama!
Vidjeli da su u Americi protestvovali protiv zabrane pederski brakova tako sto su zacepljali gubice trakom (kao da to ima nekog smisla) pa sada i u Bosni to kopiraju. Kako vam ne dosadi to kopiranje?