Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!!
Svaka cast !
svaka cast, bravo to se zove humanost!
Stavili su misomora da vam bude ljepse
ništa mi ljepše vidjet da ljudi ljudima pomažu, ovi ostali se svakako mržnjom hrane.
.......izgleda jako fino...........nego, što se kuha u kazanu..............
Svaka cast.
Opet genocidaši u svom stilu, poslije Višegrada sada i u Zvorniku oskrnavili džamiju: http://www.rijaset.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=19585:i-dzamija-begsuja-u-zvorniku-na-meti-vandala-u-zvorniku&catid=201:aktuelnosti-kat&Itemid=457
Sad ce i ovog direktora Dodik smijeniti :/
Tako se to radi, svaka čast, posjetili Maglaj, nisu nasjeli na priču kako su tamo džihadisti koji dave zubima srpsku nejač.
Kakvi smo mi Srbi i pored svih zvjerstava koje su bošnjaci Maglaja i Ozarena počinili nad Srbima mi im opet kuvamo da jedu u nesreći.Nebeski narod.Šalim se,ovo je parodija na svrsavanje bošnjaka ovog portala na njihova tzv humana djela.A klali su nad,bukvalno odsjecali glave u Maglaju i Ozrenu.Ali kao što Isus reče ljubi neprijatelja svoga.
kme kmeee ahahahahah :D
Imaš na you tube kako sijeku glave,majmune mudžahedini i vaša armija časna,ja nikad ne lazem,za 5 godina rata nigdje u bih vasa Smijesna armija nije potukla VRS,čak i 95 smo vas morali pustiti da bi se dejton potpisao.Ogromna zvjerstava je počinila vaša vojska gdje je god mogla,samo vi još to ne vidite,još sanjate da ste junferi.
ima jos pravih ljudi