Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što očekivti u GENOCIDNOJ.
ova vreća zlata mom BAKIRU
Cetnik u subari i cetnik sa kravatom su isti
Hoce li Milorad ista reci na ovome na RTRS Dnevniku, kao sto je juce potrcao da pizdi na plakate opozicije u Trebinju?!
želim vam dodica još 4 godine, pa uživajte
U tom rs- u kao da zive sve sami ljudi ubijeni u pojam, bez vlastitog (donekle bar) normalnog misljenja...
4S SVI SRBI SAMO SU (BUDALE,DEBILI,LEŠINARI,MRTVI NELJUDI,SPODOBE,PROŠLOST,ARHIVA,ZLOČINCI,.................)
i ovo je jos jedan od dokaza da vidite koliko je dodik usrao gace i koliko ga je strah gubitka izbora...
Šta će ovom Ognjenu Tadiću većea ofiraža i pakao od sebe samog. Gospodin poznatiji kao "srpsko more" tom jednom reportažom se više ogolio nego svi Dodikovi spin doktori. Ako mislite da izmišljam pogledajte molim vas ovaj primjer "profesionalnog izvještavanja u rangu onog Vaskovićevog: https://www.youtube.com/watch?v=3H9Y4-kZpeU
Ova kampanja nije prljava samo u Banjaluci, nego u cijeloj BiH!
Moli se retardirani degen "u Muhibu ulazi...." da objavi svoje podatke o Srbima, koje ima sacuvane u specijalnom folderu gdje su pohranjeni svi njegovi copy & paste materijali. Nema odmora. Inace ode pozicija najveceg klix idiota nekome drugom. Ne miruju ni ostali idioti, nego vrijedno rade i svakodnevno dokazuju svoj idiotizam.
Reakcija: Ovo je kap koja preliva čašu. Ovim povodom, Srpskom narodu iz Bosne i Hercegovine i u Bosni i Hercegovini, želim sve ono što mi želimo drugima, a jedan primjer je eničko čišćenje Srebrenice, Bratunca, Vlasenice i cjelokupnog Podrinja 1995. godine. Ovim povodom pozivam sve muslimane, čak i pravoslavce i katolike, i druge dobrovoljce, da očistimo Srpsku od četničkog šljama, i vratimo građanski red u Republiku Srpsku, tj. u cijelu Bosnu i Hercegovinu, našu suverenu i jednu nezavisnu državu koju mi bosanski srbi, bosanski hrvati i bosanski muslimani/bošnjaci možemo imati u ovom trenutku, a i ubuduće.
Zadnji dodini trzaji, to ce i ovce kod brice sad skontati.
glasajmo za Čavu pušit ćemo travu
dobar,dobar
Gdje nije prljavo u BiH :) Zaudaramo... tuknemo samo tako...
trese se tlo pod nogama dodicku pa sluzi se svim i svacim!
kakve mu koristi od bakira, sto su se druzili, druzili su se, popusit ce ga i bakir ko dodick