Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sve vrijeme dok smo bili na mjestu gdje se vrši potraga, tužiteljica je telefonski razgovarala s čovjekom koji je navodno priznao gdje je zakopano 20 tijela. Ne mogu shvatiti da ČOVJEK KOJI JE NAPRAVIO ZLOČIN sjedi doma i razgovara s tužiteljicom, umjesto da bude s lisicama doveden na lice mjesta da pokaže gdje treba kopati", kazala je Strujić novinarima. ------------------------------------------------------- e ovako to ide na brdovitom Balkanu u zemlji u kojoj glasa brutalna većina bez mozga... dovoljno je da samo na jednom mjestu slažeš, i to onako kako tebi odgovara, i ode sve u MP3... pa ako je čovjek priznao gdje su nesretnici zakopani to uopšte ne znači da je on "ČOVJEK KOJI JE NAPRAVIO ZLOČIN". pa na hiljadu načina se mogla dobiti ta informacija, i da nemaš baš nikakve operativne veze sa tim događajem, ali ne, glupači se dozvoljava da takvu stvar izvali i nikom ništa!!
Kad su hrvati kidnopovali BiH vojnike i ubili ih kad su dolazili sa ratista (a u to vrijeme su bili u hajmo reci alijansi protiv srpskog agresora ) o tome se ne prica !!! a moj stari je mogo da bude jedan od njih ali im nije uspjelo A znase sta su ti 20 ubjenih pripremali !!! GENOCID ali bolje oni nego nasi civili
Tih 20 rvatski cvita prica se da su pripremali masovno ciscenje
ne znam zasto krivite bosnjake? sami ste se digli protiv bih prvo srbi pa kasnije i hrvati. htjeli ste unistiti drzavu i pobiti i protjerat muslimane i sad mi koji smo se borili za drzavu jos trebamo i odgovarati mislim smjesno.
po tvom sve koji nemisle kao ti treba pobiti.ovoje klasika kakorazmislja ostravljeni nacionalista.
Po tebi Bosna je samo bosnjacka! Svi smo branili kucni prag od neprijatelja, a bogami u ono doba nije se znalo ko ti je neprijatelj a ko je na tvojoj strani!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ne moze se sada kopati i naci izmasakrirana tijela nad kojima su orgijali mudzahedini koji su bili smjesteni na Motelu na Rostovu kada je za subotu zakazana "manifestacija otvaranja centralnog spomen-obiljezja sehidima i poginulim borcima iz ove opcine". http://www.bug.ba/nacelnik-hasan-ajkunic-poziva-na-otvaranje.html Zato je bager morao malo (prigodno) izvan funkcije, a drugog nema.
Pakada pronaci i iza resetaka stavit, nabijem vas sve koji ste se u ratu izivljavali nad ljudima
Cetaljcicu . . . smrdis
Ako se Srbi terete za tamo nekih 8000 neka bude i ovih 20 da su ih pobili.Nema smisla sad "kaljati obraz"nekome drugom.
Nemoj srbe ziv bio oni ne bi ni mrava zgazili
iskreno rečeno meni bi bilo draže da su muslimani pobili toliko srba koliko ste vi muslimana pa da vaše majke kukaju a mi da se smijemo i pričamo kako pretjerujete
Sve zločince u zatvor
Zato sto nije kriv mazgo
e nevine Bošnje šta reći??
nismo mi Alloha nam.
Pa zar tadasnji muslimani i hrvati nisu vezali zastave?Sta bi ko ih zavadi?Opet Srbi krivi