Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko je ubio momka ? Pucali su i ovi \"ranjenici\", kao i njihova klapa !? Zasto se samo spominje jedna strana ? Ova dvojica, cim izadju iz bolnice, direktno u zatvor...do sada su odgovorni za bezbroj pucnjava, tuca i ostalih krivicnih djela ;) Ko god je kriv, neka odgovara ! R.I.P Amere !
Amer Pivic je ukopan novinari!
nekada ako ti ucitelj u skoli opali cusku i to ti roditelji saznaju, razbiju te i oni od batina.... kakve ovo veze ima? E pa ima, danas roditelji razbiju ucitelja ako im poprijeko pogleda dijete, pa ta djeca nose poslije oruzje a ponosni babo govori kako mu je djete uzorno.... nije nikakvo cudo sto se sve ovo dogadja, dogadjat ce se sve dok imamo bezvlasce i u drzavi i u porodici.... Zao mi momka neduznog, samo se zelio kuci vratiti..... I da treba uvesti smrtnu kaznu, zasto ista postoji u Americi?
Danas poslijepodne na mjesnom groblju u naselju Klopče ukopan je (18-godišnji Amer Pivić, nevina žrtva osoba s kriminalnim dosijeom) PA NEMOGU DA VJERUJEM ZA OVE KOBEJAGI NOVINARE PA PROČITA TE LI VI ŠTA NAPIŠETE AMER JE NEVINA ŽRTVA OSOBA SA KRIMINALNIM DOSJEOM
Pokoj mu dusi i laka mu crna zemlja.Zali boze sto uvjek nevini nastradaju.Tesko njegovim roditeljima,NEDAJ BOZE NIKOME.
nije ama vec amer i nije fetic nego pivic,malo se bolje informisite ;)
Dvoici pritvor a ova dvoica sto su ranjeni i u bolnici direktni ucesnici pucnjave izgleda da su u lovu ranjeni niko ih ne spomonje za izricanje pritvora,
Zasto mi ne prolazi komentar?
kakva dozivotna , nisi podoban za drustvo , NA VJESALA S NJIMA !!!! PRED BOSANKOM NEK VISE !!!
Objesiti obojicu.
amer ne amar livadici
jednomjesecnog pritvora biti ce pusteni na slobodu...
NA DOZIVOTNU ODMA !
Odlucite se jel Pivic ili Fetic!? Kako god nek je lahka zemlja neduznom momku!