Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravljam se mislila sam reci opet ce gradnjani Bih trebati vize za Eu
Muradif 04.11.2010. u 11:38 jel zna neko ako zatrazim azil u sveckoj kakve su sanse da ostanem a ako odluce da me protjeraju koliko dugo cu dobivati sadaku. napominjem da cu azil traziti za sebe, zenu i petero djece. Eh brate jel ti citas cega se oni boje Azila!! i zbog takvih kao sto si ti ukinuce vize Bih
Naravno da smo svjesni, zato smo i podijelili Bosnu. hahahahhaahha .
Sudeći po gore postavljenim komentarima, ovaj portal koji nosi naziv po glavnom gradu naše domovine, itekako posjećuju i bosanski Srbi i Hrvati, koji se, iz valjda nostalgičnih razloga, najviše vole predstavljati kao Bošnjaci. Dobro je da ste počeli vježbati, samo nastavite sa re-adaptacijom, jer vaša je i prošlose, i sadašnjist, pa prema tome i budućnost neminovno vezana uz Muhareme i uz Muradife, u dobru i u zlu, a čega ste (vrlo je to vidljivo iz komentara, taman i ovih bezrazložno zajedljivih) itekako svjesni.
@realista Bosanci su ti koji nude sansu Bosni,a nacionalisti se mrze
Svakog gosta 3 dana dosta!
@assassin Ne treba dati ovim kukavicama da ub.iju dobro u nama svima. Jer oni su skoro ub.ili dobro kod sebe pa su sebicni i izumiru. Takvi imaju samo sebicnost i mrznju u sebi. A najgore bi bilo da i ti postanes kao i oni. Onda ces i ti izumrijeti. Jer takvi nastoje da ub.iju ono u nama sto oni sami nemaju.
za ove soviniste po forumu......jedno veliko hvala.kazete muslimani ovakvi ,onakvi.i jos jednom hvala.hvala to smo se konacno osvijestili poslije 8 genocida na ovim prostorima od strane srpskih ultranacionalista .sta smo trebali i poslije ovog da glumimo dobrice je li? e pa nece moci vise nikad vise sad znamo na cemu smo i znate na cemu ste jel tako cisto posteno.jos samo jedno ne mogu da razlucim hah kad se ono kaze nisu svi isti i nisu ima dobrog naroda srpskog ali ipak 4,5 godina podrzavati unistavanje muslimana u bosni i to i srbije ove nase krkane s planina ni ne brojimi ni 5% tog dobrog naroda da digne glas da se to zaustavi hmmmm.i kao muslimani sad trebaju da ukljucesvoj merhamet ponovo da nam uradite kolektivnu lobotomiju i sve je ok.ma nema sanse.
A najbolje da osobe kao ti i nemate djecu. Jer ti ne znas ni kako da odgajas, gledajuci tvoj otrov sto izbacujes ovdje po forumima.
@WannaBeMuradif, @WannaBeMuharem Daj odjeb\', sta je? Previse si sebican da izdrzavas djecu. Pa vam kukaju oni u \'Kuriru\' kako vam nacija odum.ire. Kako ub.ijate djecu abortusima, a doso si nama ovdje pun te svoje zavisti pa da se po nama otresas, jado jadni. Samo u svojim rijecima pokazujes svoje komplekse i od cega patis.
Vidjecete, da ce se na kraju citav svijet ujediniti u jednu drzavu. I bice isplanirano koliko ima rezervi minerala, i kakva ce potrosnja biti. Nece vise biti kapitalizma i potrosackog drustva. Vec ce se praviti samo proizvodi od najbolje kvalitete da bi se ustedjelo na sirovinama.
kako sam pogrijesio sto sam poslusao rejsa kad je rekao da moramo praviti sto vise djece da istisnemo genocidashe i shkutore. napravih petero maksumcadi ali mi ostadosmo na 24 posto. i sad hin valja hraniti a oklen? nigdje posla, sadaka presusila, jedina mi je nada socijala u sveckoj kad nam ukinu vize.
Ma idite svi , sto Vas vise ode bice vise mijesta za nas u firmama , samo idite i ne vracajte se za 1-2 god kad skontate da nema BiH nigdje na planeti !
A jel\' sad ovi iz EU mogu kod nas vamo u Bosnu bez viza?
jel zna neko ako zatrazim azil u sveckoj kakve su sanse da ostanem a ako odluce da me protjeraju koliko dugo cu dobivati sadaku. napominjem da cu azil traziti za sebe, zenu i petero djece.