Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitavu sedmicu rad na +35 a za vikend sjedi kući....ovo je skrivena kamera, garant...
@tuzlak458 Zasto Jadran zar nema bolje destinacije nego samo HR??
@tuzlak458 Geografija mi uopste nije slaba,a tko si ti uopste da bi ti mogao tako da pises? Znam da vecina ide na jadran u HR i na to sam se osvrnuo,a to sto ti slabo kontas nije do mene...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"pa sto sve po nama" rece nacelnik, sjede u novog dzipa i ode za vikend u rodno selo da se kurci
...mene boli briga, ja si mogu priustiti odlazak na more! Zato svim srcem i dusom navijam za toplo ljeto! Vi sto to ne mozete vi kmecite za kisom jer to ne mozete...a to je isto ko kad fanatici zavijaju zene u krpe jer ne mogu da istrpe zensku privlacnost jer ne mogu da imaju onu sto im primamljiva i lijepa!
nemam kisobran. ima li ko polovan da rade sve zice kako treba
...mah jos 4 sedmice jula ak sta ugrije ugrije, ak ne. Halali huso materi, krnjavo ljeto ono bas bas...
@ejex pozari nisu zbog sunca, nego ljudske malomarnosti....sto to austrija slovenija nemaju pozare...a imaju isto vrela ljeta ko i mi? A ove kise nisu kise normalne nego nepogode koje vise uniste nego bilo koja susa!
@ejex pozari nisu zbog sunca, nego ljudske malomarnosti....sto to austrija slovenija nemaju pozare...a imaju isto vrela ljeta ko i mi? A ove kise nisu kise normalne nego nepogode koje vise uniste nego bilo koja susa!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prognoza: u nedjelju je moguć grad, a u ponedjeljak selo!
Ljepota..
kakvo ljeto.. Nista od ljeta :/ wet wet wet.. :)
Istina :(
Istina :(
Samo nek nema snijega. Ko bi ga čistuo po ovoj vrucini :D :D
sranje
@lik55555555 da!
@SheRains morel se lezat haahhah
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
MRŠ... kad čovjek treba da odmori, vazda ga nešto izyebe -.-
@thewhisper Murphy ? :-)))
@kiki haman xD
A dugo nam je i bilo lijepo...:))))))