Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da podsjetimo: Rahmetli Izet Nanić, zapovjednik 505. bužimske viteške brigade i herojčina odbrane BiH je u akciji MUNJA93 sa 300 slabo naoružanih momaka u tenama potukao pampers dżenerala Ratka Mladića sa preko 10,000 teško naoružanih srpskih specijalaca uključujući i zloglasnog Legiju. Ova akcija se danas izučava na Westpointu i svim drugim vojnim akademijama svijeta
otkad je to klix westpoint phahahaha idi kuci pij mleka zvalo
@Obdareni istina boli četo
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
NIKAD VLAHU NE VJEROVAT'!
Cuj 'velica' Nema ih on sta 'velicati', oni su vec velikani!! Posebno Djeneral koji je 'vasu' kompletnu komandu sastavljenu od penzionisanih americkih generala voz'o ko malu djecu godinama rata i pravio budalama cjelokupnu komandu NATO. Vi ste tu bili samo figure i topovsko meso stranog okupatora ko i danas,..i ne neki faktor Nasamo bi vas pregazili ko plitak potok
Sad kenjate o nekakvim "viteskim brigadama" U TEMAMA,.....pa kad ti "u tenama" popiju metak po sred labrnje posle pricate kako su Srbi civile ubijali,...jel tako poturice??!! Cim bi vas pritisli odma ste kmecali i cvrcali ko misevi HAAALJP BAZZNIJAAA ..a okupator zapadni bi nas bombardovao, sankcije i embarga udarao,..ucjenjivao.
...i nije mi jasno sta se iscudjavate,....ovo su osjecanja SVAKOG SRBINA ..i ako mislite da nekakav lazni sud sa laznom postavkom, laznim optuzbama, laznom i politickom 'pravdom' i i presudama,... i sud koga sama USA ne priznaje a u isto vrijeme je lakej americke administracije,...moze uticati ili promjeniti ISTINU i Srpska osjecanja,....:):):)...pa vi ste vece budale nego se predstavljate tolikim budalama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh da nismo stali pred Banja lukom drugaciji statusi bi se pisali, ali nema veze pravda i cestitost je na nasoj strani kad tad ce se pisat drugaciji statusi, a do tad velicajte posranog debila, zlocinca mladica, ne treba pisat da je on bio general on je obicna slina,kukavica general nikad nije bio nit ce biti! Prokleta da je rs zlocinacka tvorevina i svi koji je velicaju da su prokleti !
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Izbori? Hadžikadić!
Derištu daš hljeb u ruke, a on ti tako vraća, da sam ja s njim u jedinici ne bi taj zore dočekao.
Ionako posao u vojsci BiH sluzi samo za sigurnu paru svakog mjeseca...u slucaju ratne opasnosti opet su 1/3
poyy iz Hanofera za sve đikane iz izdrkotine zvane PC
Ja sam za podrsku ovom cestitom covjeku Hadzikadicu da ove lesinare jednom zauvjek posaljemo na smetliste gdje im je i mjesto zive decenijama od sirotinje i harama i nikad im nije dosta mislim dace narod posteni ove lasinare kazniti na izborima.
papak, lakija malo ponijelo ... zivi svoj zivot a taj posao koji rade nema boljeg .. i opet se zanesu ...isli bi na lopatu
ok izvinjajem se javno...trba ga samo jebat
nek velica. mnogo 'dobrog' su mu dali. sta zna krkan sta je zivot.
prvo na biro pa u zatvor, pa nek j.be mater!!!
Ne treba generalizovati, ali svu ovu seljadiju koja velica ratne zlocince i zlocin protjerati iz nasih institucija pa ih onda i pritvoriti jer ocigledno imaju tendencije ka zlocinima!!
Ne treba generalizovati, ali svu ovu seljadiju koja velica ratne zlocince i zlocin protjerati iz nasih institucija pa ih onda i pritvoriti jer ocigledno imaju tendencije ka zlocinima!!
Jeste li vi normalni? Zašto ne bi veličao? On je Srbin i samo zbog zakona u BiH vojsci. Vi mislite da imare vojsku? Sutra nek pukne, prvo bi vas Hrvati i Srbi BiH sredili pa tek onda susjedna Hrvatska i Srbija.