Komentari (633)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se skupilo 30 vehabija bilo bi 3000 policajaca država otvoreno podržava ovo skupljanje
Sad su naravno svi pametni, svi osuđuju. Ali to nije dovoljno, sve ce se zavrsiti samo na osudi. A da su kojim slucajem to uradili bradati muslimani, digla bi se cijela drzava i sistem da nas brani od bradonja. Neka glupi Bošnjo i dalje gleda Zvezde Granda i neka mu djecu odgaja Pink TV. Necete se vi Bosnje nikada opametiti, ako tako nastavite, bicete ponovo stoka za klanje. Niste svjesni da cetnici ostre nozeve.
Balince pa četnici posto preko 100g a vi bosnje tek od davje 1995 sta pricas janjicaru mali.
@barjaktar Glup si. Malo bolje prouci historiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nevjerovatno da ima jos budala koji se pale na naciju i religiju, u RS cetnici, u Federaciji vehabije, u Hr Tomsonovci. Ne zna se ko je veca budala. Titi treba skinuti kapu sto je takve znao na Goli Otok pa neka tamo tucaju kamen, a ne kao sad, posten narod nema mira od njih.
A jbt, zar jos ima budala koji se pale na ovakva sranja.
Koji su to primitivci i spodobe ,podhitno zabraniti ovu terorističku organizaciju,pročešljati njihove kuće jer su pune vojnog arsenala i oružja akoje je po zakonu zabranjeno posjedovati.Sankcionisati nadležne u policiji rs'a koji su dali dozvolu za okupljanje četnika .
SIPA nije sigurnosna agencija koja služi svim građanima podjednako, a Tužilaštvo BiH kod izdavanja naloga za pretrese i istragu ponekad više vodi računa o formi nego suštini.
He he, nisu ni četnici šta su bili...mislim da se čiča vrti ko janje na ražnju. Ipakje ovo sa tv ekipama,čista provokacija. Lično mi se gade svi srbi koji podržavaju ove čete ali to je več uopčeno zar ne !!!
NGO u jedinstvenoj, cjelovitoj, BiH.... https://bs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cetnici#/media/File:Chetniks_Flag.svg
Stid i sramota šta se dešava u našoj zemlji. Samo nazad idemo.
RIDJOBRADI KONJU HEBEM TI SEBIJU I ONU MLADJU GRDOBU
Могли су цијењеног ( међ бошњацима ) Вука Драшковића питати за коментар.
"Inspektor policije u Višegradu Nešo Kesić rekao je Srni da je obilježavanje 70 godina od hapšenja generala Dragoljuba Draže Mihailovića, koje je održano danas u Draževini kod Višegrada, proteklo u dobroj atmosferi bez ikakvih incidenata." Isto ko devedesetih godina, možda su se novinari sami napali, i ovakvu izjavu daje čovjek , inspektor policije , zaštitnik građana , prima platu da čuva red i zakon, koji licemjer i bjednik
Kako izvjestavaju mediji srba islamske vjere dobro su i prosli mada ne kontam bolje da su pradjedovksi skup pitali nesto o svom janjicarskom postanku.
Danas se okupljaju izdrkani četnici kuroslavne paganske sekte u Višegradu, Svakog četnika, četničku familiju a posebno, ponavljam posebno četničku srpsku djecu u BiH treba naklat, ne zaklat, nego naklat, naklane nabit na kolac neka tako nabijeni na kolac samru ko paščad, poslije toga ih strpat u pretis lonac, te od te skuhane SRPSKE četničke paščadi praviti sapune, sa tim sapunima prati čundaru poslije sexa SMRT nakaradnoj izdrkotini rs i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@Vlajko_Jr Biće i to kada pođemo da oslobađamo svoju zemlju u istočnoj BiH
ZAŠTO NEOBJAVITE ČETNIČKI NAPAD NA N1 SMINATELJSKU EKIPU ALI KADA SU VAMA POLISIJA PO NALOGU UŠLA U PROSTORIJE NIJE MOGAO NIKO OD VAS OSTATI SRAM VAS BILO I VAŠA SOLIDARNOST PREMA NOVINARIMA http://www.source.ba/clanak/BiH/397368/Snimak-napada-na-ekipu-N1--Psovao-majku-tursku
Cetnistvo je, iole pametnom a realnom gradjaninu, na nivou ISIS-a. Zato treba pokrenuti proceduru da se, utemeljeno na historiji zlocina, proglasi onim sto i jeste: teroristickom organizacijom. Ukljucujuci ovaj ravnogorski otpad. Bar na nivou Bosne i Hercegovine. SIPA??
S ( srpska ) I ( istrazna ) P ( policijska ) A ( agencija ) , jel ti sada jasno zasto nista ne poduzimaju ???