Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OS se nema šta prigovarati jer su samo jedna karika u lancu razminiranja. Navedeno je da je strateški cilj - BiH bez mina do 2019. godine. Bila je Strategija iz 2005. kojom je BiH trebala biti BEZ MINA 2009. godine. Za to postoje dokumenti a niko ne pita i ne upire prstom u ODGOVORNE zašto ta Strategija nije ispoštovana, već se sve unedogled prolongira. Vjerovatno će neko 2017. praviti novu Strategiju kojim će BiH biti "bez mina" 2027! Ne može se unedogled javnost obmanjivati neodgovornim obećanjima!!!
Biće kad bude, ko i sve drugo u nas. Sve smo mi rokove probili u svemu.
To su heroji nisu obični ljudi,koji svaki dan rizikuju svoj da bi spasili nas život.Svaka vam čast i veliko HVALA...
Haj ne seri... Nema tu niko ko je otišo da bi nekom spasio život. Sve sami adrenalin i para.
"2.190.106 metara kvadratnih zemljišta" koliko su deminirali u 2013. je povrsina od oko 2 kilometra duzine i kilometar sirine. Povrsina BiH je oko 51.197.000.000 metara kvadratnih. Tj. Oko 23376 puta toliko. S druge strane, to je oko 304 fudbalska stadiona.
Upravo sam to htio da napisem. Bombasticno zvuci 2.190.106 m2 al to je samo 2 km2. Nevjerovatno malo. "Sreca" pa je narod nepismen pa ne zna da procita sta pise.
I bombasticno zvuci a malo je, a i puno je da klikere kupis po travi a ne mine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Respect...trebalo je 9307 puta stisnuti m.u.d.a
Ovim ljudima treba čestitati .. Svaka čast ljudi , hvala vam !
svaka cast, momci! akobogda da bezbjedno deminirate cijelu bih.