Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša zemlja je protektorat. Kome to nije jasno neka samo obrati na pažnju kome se političari u BiH obraćaju čim se pojavi neka kriza i ko se poziva da tu krizu riješi. Mi smo nesposobni da budemo nezavisni. Mi smo civilizacijski i mentalno još uvijek u XVII ili XVIII vijeku. Pa dovoljno je pročitati komentare na Klixu i na gomili drugih portala da bi se uvidjelo koliko ima umobolnika, fanatika i zaostalih mladih ljudi.
Sarajlije tuku srpske bajkere zbog majice sa srpskim grbom, a ne znaju otići i demolirati restoran na Ilidži koji je uskratio gostoprimstvo za djecu sa posebnim potrebama, koja su došla u Sarajevo da se takmiče na specijalnoj olimpijadi. Da li je Klix išta objavio o tome???
@MagaracevicSpasoje E svaka ti čast, nisam bolji komentar odavno pročitao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"U Ministarstvu bezbjednosti BiH za ovaj slučaj saznali su iz medija." Sad se zaista osjećam sigurno, pardon "bezbjedno".
vidi što aminaju, vratili se vjeri pravoj
mozda MUP pc-a smrdske ima sta za reci ?
POHAPSITI STOKU I PO 10 GODINA ZATVORA
Zahvaljujuci ovim patriotama nasim predali smo Srebrenicu, Mostar, Veliku Kladusu sve .. svoje Licne karte i pasose tj. CIPS stoje u Banjaluci software pisu Beogradske firme za nase drzavne frme i podatke o nasim gradjanima.. Znaci ljepota.. Vazno je da opstina ili ti ga opcina centar Sarajevo vrijedi vise od 10 drugih .. a to sto narod sutaju gdje stignu nema veze i spremaju novi rat u kojem se sigurno necemo moci odbraniti .. nek nam je Bog na pomoci sa ovim liderima..
Krivična prijava protiv službenika iz Srbije koji su snimali ! Pa jučer u Stocu podpredsjednik vlade Hrvatske i minsitra spoljni poslova MIMO pratnje državnih organa BiH u SLUŽBENOJ POSJETI a u svrhu potpore HRVATIMA. Ako Hrvati imaju pravo na potporu Hrvatske, što ne bi imali Srbi pravo na potporu Srbije ? Uočite ironiju i da je BAkir za ovo odgovoran ! Pozvao je vojvodu Nikolića da se nađu psolije izbora u Sarajevu ! Mislio je dobiti ih trijumfalno pa da POENE SABERE.
Ustav: BiH je drzava Srba, Bosnjaka i Hrvata.
može ući čitava divizija, opet neki plesači, glumci, tako će napisat
Incko zabrinut! :) :) :)
... i tako je vučić SPONTANO napadnut...
Srbski James Bondovi
BiH = Banana i Halva država
I u cemu je problem ljudi snimali
bez dozvole djelovali u drugoj drzavi !!!
Problem je sto oni nisu kamermani nego pripadnici MUP-a Srbije, i nije jedan nego njih osamnaest ! I ovo je samo dio izvucen iz konteksta, procitaj cijelu prijavu negdje na internetu pa ce ti biti jasnije sta se tu sve radi.
nema se tu šta kontati, granica NATO pakta uskoro u Beogradu .. džaba Rusi, džaba vježbe, džaba kokarde ..
Kako misliš u Beogradu, jer se nalazi u po Srbije? Možda granica na Dunavu sa Rumunijom, granica na Drini sa BiH?
@Ozrenac1992 .. shvatio si poentu, zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)