Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovo, ako je istina. pa naravno da je istina. ovo se ne smije zaboraviti. ti srbi su genetski poremecen narod, ali opet ce se gusta magla spustiti.
Boze, ako je ovo istina, sramim se ne samo sto ti monstrumi pripadaju mom narodu, vec i ljudskoj vrsti. Neka je vjjecna slava i mir nevino stradalima
Srpski mentalni sklop je bio i osta -z l o c i n a c k i i i i i i i i i i !
Dragi Moji Bosnjaci ma gdje bili - Spremajte se jer ce rati sigurno biti. Pravda nije zadovoljenaaaaaa ! ! !
BESTIJALNOOOOOOO ! SVIREPOOOOOOO ! I nagrada za ovakvo zvjerstvo je takozvana \"Srpska\" UZAS !
PAMTI PA VRATI!!!
Malo je 17 godina. To u samicu metar sa metar dozivotno treba strpati.
Proklet bio ko zaboravio,KAD TAD.....
ima li i jedan posteni srbin koji mozda zna gdje bi mogao da bude moj nestali punac iz gomjenice,opstina prijedor da makar ga zakopamo kako treba ,on se zvao mirsad kurtovic,ako bilo iko sta zna o njegovoj smrti bio bi mu zahvalan,neka mi javi na tel 004527326983
to to to pamti pa vrati tako je.kroz istoriju se pokazalo da su narodi koji su bili istrebljivani i gazeni i na kojima je izvresn genocid kasnije oni bili ti koji su klali..kolo srece se okrece poklacemo i mi nijih ako Bog da pa cemo se onda dogovarat i trazit razumjevanje J**** li ti alija majku.
Pamti pa vrati... tako smo i mi razmisljali i vracali vam za 2. svj rat. Ali vase pamcenje ne ide tako daleko, mislite da niste nista skrivili, da smo vas tek tako iz zlobe napali?
PAMTI PA VRATI
@19:30, parafiram
Rat je zavrsen samo za mrtve. Za nas zive - jos uvijek traje. Ima li kraja?
Samo da konstatujem da sam na Vracama u Skoli Unutrasnjih poslova proveo 4 godine u istoj sobi sa Miroslavom Parasem. Sad kada citam ovo , pitam se kako covjek koji se skoluje da bude u sluzbi odbrane naroda moze postati takav zlocinac, drugo svjedok kaze da je preminuo nije ubili ga na Vlasicu specijalci rahmetli Alagica.