Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su im jeee.e.b.a.ti m..at.er u stanici, al bukvalno! da im vise nikad ne padne na pamet tako nesto
S t o k a bjelosvjetska hohštaplerska, zgaze ljude na cesti i nemaš pravo tražiti ni odštetu! Protjerati sve pa nek se k u r č e u njihovim \"kulturnim\" zemljama!
turak turka u s-u-pak burka
eee bosnje, bosnje, sad moram jos i ove ostale komentare sa govorom mrznje uvesti u izvjestaj, a inace nemate nikakvu reputaciju nakon mevlida nikad bosnjo pameti ne dodje a da ne dobi prije toga preko..
svi nam ga možete p.o.p.u.š.i.t.i. možemo raditi šta poželimo.
Uopšte nisu Turci!!!!!!!!
misle ako imaju usrani imunitet mogu sta hoce mrs u svoje pa se tako ponasaj na ulici prema zenama/djevojkama
olosi sve ih treba poslati odakle su dosli i turke i sviju sto ce oni nama ne trebaju nam nizasta ne koriste samo probleme prave bagra odvratna brz oporavak djevojci zelim
A,znaš li šta ste,odakle ste!
Ma ja podržavam te Turke, htjeli ljudi uzet danak, a ona se otimala. Ipak je ona narušila tradiciju.
Ko ce drugi biti nego smrdljivi Turci.
Šamar vlahu je kao da je pročitao knjigu.
Turci mars nazad u Njemacku :)
zasto ne ispravi te vase greska Euforovci nisu Turci njego Avustrjanci
E fakat Turci prebili! Ovi Srbi su bolesno opsjednuti Turcima, valjda je to zbog neuzvraćene ljubavi i paznje njihovih očeva, hahah! U ovoj Bosni kakav god incident Srbi odmah na Bosnje ili na Turke! A mozda su to ipak bili teroristi, heheh! U Banjalučkoj regiji, kako ja znam, patroliraju Brtiranci, Kanađani, Česi i Holanđani, a turci su u srednjoj Bosni!
@markone Da,nije bitno,ne biste lagali,vi samo zinete li odmah ste i slagali!
Ratni zlocinac Sefer Halilovic prijeti zvanicnom demokratski izabranom premijeru Republike Srpske gospodinu Dodiku na javnoj televiziji. Sta su tako nervozni postali muslimani? Ajde da vidimo kako bi to ovaj smokljan zavrsio po kratkom postupku mamice mu se na.je.be.m.