Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo vracati sve tudje sto je uzeto. Onih 6000 studenata neka pohadja nastavu po sarajevskim dzamijama, gdje ima mjesta da nas je dvjesta, a hodzu iz D. Bukovice odmah proizvesti u dekana, kako bi mogao da ostvari sto bolju saradnju sa Pravnim fakultetom u Sarajevu i njihovim odsjekom u Tuzli.
Treba im dati k.u.r.c.a. da se napuse i onom hercegbosna da se ne osjeca zapostavljen.
Kad poprave sve porusene skole i dzamije po BiH cije su rusenje blagosiljali i kad se izvinu za sve zlocine koje su blagosiljali - onda mogu nesto traziti. Stoka klero-fasisticka. Mada ni ovi nasi iz IVZ nisu nista bolji.
NIPOŠTO NE VRAĆATI!!!
@Pimpo pompipajga mi! @Emko nista ne brini te basce ce vec neko puniti samo ce se vlasnik isti promijeniti
murtedi cuvajte se ruke pravednika na Allahovom putu,ima nas brace dovoljno da ponesemo pobijedu na Allahovom putu BIH4EVER!
samo jos da dodam , bosnjacka elitni lipicaneri iz SDA i SBIH. Bas su ih dobro istrenirali, bez i malo stida i bez imalo dostojanstva. Zali boze za svom onom mladoscu sto je izginula za BIH, kad sad pogledas ko vodi tu zemlju. zasluzuju jedino da ih ljudi pljunu na ulici.
Najbolje je da iznajme vile od melihe alic ili sefkije okerica pa u njima organiziraju nastavu ekonomskog faxa.
hercegbosna.org/forum
pipo zavezi gubicu nije li malo smjesno da se zgrada tek tako prepusti, mislim da je ipak previse novca ulozeno i sve. i gdje potrpat 6000 ekonomaca. i ko ce punit one okolne basce do tih \"studenata\"
minimalno sto se moze je srusiti taj dodatak sto je napravljen za Jugoslavije, novi dio fakulteta, bogoslovija je samo u zadnjem dijelu zgrade bila onom starijem ili roza boje kad se gleda iz Ferhadije bocno...sto bi dobili nesto sto nisu imali i gradili
Pod hitno se opasati eksplozivom i ne pustati genocidase unutra! BIH4EVER!
Srbs are back in town! JEEEEEEEEEEEEEEEEE:-)))))))))))))
ko vas j*e*b*e sad, kusajte kako ste zakuhali naci stoko! zbog ulizivanja IVZ-u sad cete pusiti na svim stranama!