Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoricete radna mjesta na sl nacin: 1.) GLASATE ZA NJIHOV STRANKU 2.) dOBIJETE BON ZA ROBU U VRIJEDNOSTI 100KM 3.) ODETE U SIROKI BRIJEG I ZAMIJENITE BON ZA PAR KG SALAME, MESA I MAJICU U BENETONU 4.) DOVEDETE JOS 50 TAKVIH PRDANIH DUSA I DOBIJETE POSAO KOD NJEGA U TVORNICI
ajde lopovi jedni! pa vi transparentno pokazujete kako se sve moze dobiti mitom i korupcijom. ako imas para mozes sve! i da ja glasam za vas! SVOJ GLAS I SVOJU DUSU NEDAM ZA MAJICU U BENETONU I 5 KG SALAME I SUDZUKE!