Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cu skocim s most mostarsku i padam, padam u vada i onda odma iznad voda usima ateriram i poletim na gore i vratim se na mosta mastarku i svako ce aplaudira mi, svako vi niko to ne moci, ni bosnjake, ni hrvate ni srbe, vi nemati velike usi (mozda srbi moci to raditi ali moraju provo smanjiti nos da ih ne vuce na dole u voda)
ZA BIG: Razumi jednu stvar, Englezi mrze i uvjek ce mrzit Muslimane, i oni nemaju namjeru da se izvine ni za sta. Jer, kad bi se oni izvinuli sav njihov ponos bi nesto. Oni su ljudi koji uzivaju u padu drugih, a kad englezi padnu onda im je citav svijet kriv. Francuzi i Englezi su krivi sto je rat trajao onoliko dugo. Engleska vlada je pritisnula evropu da stavi embargo na BH tako da kad nas cetnici kolju mi ne mozemo nista uradit da se odbranimo. Ne moj mi govorit o Engleskoj kulturi i civilizaciji. Oni su to imali prije 1990, a sad su nacija koju citav svijet mrzi. Englezi nemaju ni kulture ni civilizacije koju su nekad imali. Sad su najgora nacija po svemu u Evropi. Ja zivim u Engleskoj, pa znam ih vec bolje.
Zna li iko kako se zvao (zove) onaj general sto je srusio Stari most!?! Treba mi hitno informacija. PS: Big, stvarno moras poraditi na pravopisu i gramatici, bolje nemoj tako velike postove pisati, ofiras se... :(
komentar
joojjjjjj kako sam sad prrno ------aahhhhhh merakaaaaaaa-serem vam se na politiku, cekaj evo ga - - jos jednom ppppppr,,,---- aaah, uu hhhhhh, joj moram srati, odoh brzo u halu, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh....
Za BLAK MAMBA slusaj ipak treba vremena da uspostavimo nase sisteme , nemozese preko noci , trebaloje vremena uvjeriti ENGLEZE , FRANCUZE i druge drzave, dugorocne saveznike srba da se desijo GENOCID i dasu BOSANCI stradali samo stosu MUSLIMANI . Trebaloje vremena uvjeriti ENGLEZE , FRANCUZE da promjene svoj politicki kurs prema BOSNI i MUSLIMANIMA sa prostora bivse DRZAVE. ENGLEZI FRANCUZI I druge drzave posjeduju jedan veliki nivo kulture , civilizacije uvidjelisu pravu sliku , i sadevo hoce dase iskupe , izvine prema BOSANCIMA za propuste , koje nisu sprijecili U EVROPI zivi ( nemam tacne podatke ) oko najmanje 70% KATOLIKA , sad treba pripremiti MEDIJE , POPULACIJU da prihvate MUSLIMANE , bez obzira stosmo dijo EVROPE. Licno mislim treba da ponudimo saradnju svim EVOPLJANIMA , cijelim SVIJETOM , i POSEBNO SA ARAPSKIM ZEMLJAMA. u pravo vrijeme i na pravi nacin.
LJUDI, DAJ RECI TE MI IMA LI IKAKAV CETNICKI SAJT NA PALAMA ILI U MRSKOM SARAJEVU DA MOGU DA IH KARAM..
PORUKA ZA BIG: Kakva Zivjela Engleska??? Nema gore rasisticke zemlje od Britanije. Sta Charles sad dolazi? Sto nije pruzio pomoc Bosnjacima za vrijeme rata? Nije Mostar cijela Bosna neka posjeti i druge krajeve, a u ostalom ne treba ni dolazit, njegova vlada je podrzavala Cetnike za vrijeme rata. Sta on sad hoce u BH? Da vidi kako su je upropastili, i kako Paddy Ashdown nas jos gore *ebe za ulazak u EU. Englezi su pokvarena nacija.
gdje je samo bio kada su muslimane klali lako je sada doci sto nije otiso u srebrenicu da vidi sta mu je drzava uradila - ja ipak mislim da on ovde izgovara keleme sehadet eno ga prsti digno uzrak - la ilahe ile alah muhamedu resululah-
Pazite pozadine Hercegovci..eto Charlesa da vam ga "zabiberi"..heheh
komentar
ne treba njemu avion da dode do Mostara, zna se kako ce doci...
Dobro doso GOSPODINE SHARLESA mi BOSANCI zelimovam prijatan boravak u nasoj BOSNI . Mi BOSANCI cjenimo vasu EKSELENCIJU , KRALJEVSTVO , KULTURU , CIVILIZACIJU. ZIVJELA ENGLESKA KRALJVINA i ENGLESKA.
Daabogdaa nasoo i zaljubiijo se u HERKANKU ! Da ga pametii naucii. Maajkee mi.
Za otvaranje i reklamu koju ćemo imati vrijedi dati i više od 10 mil. KM, ali u normalnoj državi.