Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasni to političarima koji na glupom narodu već 20 godina uzimaju lovu. Nema razlaza dok oni ne podmire bar praunučad.
Budimo realni: Bosna i Hercegovina je, koliko god bolilo, drzava samo na papiru. U realnosti to su dviji ili tri drzave, koje prema vani predstavlja grupa ljudi koje boli ku rac za BiH. Jedan prima platu na ziro racun u Turskoj, jedan ima hrvatsko drzavljanstvo, treci ne priznaje drzavu. Mi narodi BiH se ne podnosimo. Jednostavno mrzimo se i to se moze vidjeti svugdje, pa i ovdje. Srbima smeta sto Bosnjaci zele da BiH bude centralizovana, Bosnjacima smeta sto Srbi hoce da RS bude nezavisna. Hrvati su se tu negdje izgubili pa njihovi politicari neznaju ni sta hoce. Zar mi imamo zajednicku buducnost? Mozemo mi vako godinama, ali necemo naprijed. Patimo svi. Sta kaze moj buraz, ako nemozes s nekim zajedno, ti se rastani pa svako na svoju stranu. 20 godina zivota ode u ovim prepucavanjima, a napretka nidje. Ako nastavimo vako samo cemo pred kraj zivota ustanoviti da smo prokockali citav zivot. Bolje podjeliti se, pa svako na svoju stranu i kako kome bude.
@HAHA ....jaooo kralja, svaka ti cast...fakat, stariji ste od svoje tzv. \"rs\"...e,ja vam drzave i K.U.R.C.A........hahahahahahahahahahahaaaaaa
Ako je RS dio BiH pronosaj BiH zastavu kroz nju pa javi ako ostaneš živ. Ako na ogradi piše pi čka to nije... tj. to jest, BiH je pi čka od države. Nepostojeća država koja postoji samo na papiru. Bošnjaci nemaju budućnost u RS ako misliš da imaju doseli se pa ćeš na svakom koraku imati podmetanje nogom dok se ne odseliš, mi vas ne želimo u blizini.
RS je dio BiH. O buducnosti BiH ce odlucivati sva tri konstitutivna naroda. BiH je moja domovina kao i tvoja a ti sebe nosi gdje zelis ali dijelove BiH neces. Teritorija RS-a iako nastanjena vecinski srpskim stanovnistvom, nije ekskluzivno pravo Srpskog naroda u BiH. To je nesto sto nikako ne shvatate.
Ma kakva BiH ? BiH je ku rac od saveza koji nas iz RS ne zanima ni 5%, zanima nas jedino kako ćete vi i Hrvati riješiti probleme koji će uskoro eskalirati. RS zna svoj put, kome se ne sviđa RS neka seli iz nje ili neka ne ulazi u nju. Nakaradna tvorevina umire prirodnom smrću. Neprijatelji ne mogu živiti zajedno.
Nas ne interesuje bosanskohercegovačka zemlja, džaba vam je mi imamo svoju Republiku Srpsku. Ne budi smijsan. Ti sam znas sta je RS, iako je tesko priznat drugima. Znas da to nije nista, i da nema baze. Ima manje baze od Sandzakai Kosova, i to je smijesno. Ti zivis u BiH, to je tvoja domovina jadan ti, sam si sigurno stariji od \"rs\"....... a mozes se odselit ako oces, to ti je realnost.
A VI , SRBI BRE IDITE U TURSKU ODAKLE STE I DOŠLI. HA YA. MOZETE I BUSOM.
Nas ne interesuje bosanskohercegovačka zemlja, džaba vam je mi imamo svoju Republiku Srpsku.
\"Što živite sa nama ako nas ne volite ?\" Sta bolan? VI ste ti kojima nikad nije dobro, nepustate drzavu da ide naprijed. Nemoj lupetat. Sta nas briga gdje vi zivite, IDI SLOBODNO. Ali neces Bosanskohercegovacku zemlju krast. Idi u Srbiju slobodno, spremaj traktore, kola boli k za vas. Unistite svaku sancu da buddu stvaru normalne, onda kukate kako nije normalno....tipicno od vlaha
Sta ovaj sere, nije za 21 vijek.....a ovo drugo sto se desava u BiH jes? To je normalno? Ovo je normalna drzava? Jes treba pustat barbarizam jedne strane i drugu ocekivat da bude isus... Heh. Jedi g......matori
AKO VAM SE NE SVIDJA REPUBLIKA SRPSKA KUPITE PRNJE I MARS NA BLISKI ISTOK ODAKLE STE I DOSLI
za RS ja ne zivim s tobom,nego zivim samo pored tebe nevidim te a i netrebas mi.mene sto se tice mozes ici u Srbiju ali bi se brzo vratio,ti si za njih bosandzeros,ma gadis im se iskreno isto kao i meni.
odmah prijete ovi srbijanski podanici sto primaju platu od gradjana BiH.
Ima li ijedan Srbin da vam valja ? Što živite sa nama ako nas ne volite ? Odgovor je zato što ne znate. Pomrli bi od gladi da nema Srpskih i Hrvatski političara da vas uče kako da živite. Mrzite nas a ne možete bez nas. Jadnici... A mi vas još usput je bemo u mozak hahahahaha